Forum » Hlajenje in modifikacije » Preglasen prenosnik Lenovo y560
Preglasen prenosnik Lenovo y560
HIP_HOP ::
Danes sem dobil s spletne trgovine nov prenosnik Lenovo y560 . Kot boste videli na povezavi je kar zmogljiva mašina(i7 procesor), za katero se zavedam, da mora imeti dobro hlajenje. A je prenosnik preprosto preglasen, ker tudi, če ne delam nič se hlajenje ne zmanjša.
Pred nakupom sem prebral kar nekaj testov prenosnika kjer nobeden ne omenja preglasnega hlajenja - tudi ko sem googlal ni nobenega zadetka.
Zato me zanima, če je že kdo imel podobno težavo? Ali je mogoče to rešiti programsko?
Pred nakupom sem prebral kar nekaj testov prenosnika kjer nobeden ne omenja preglasnega hlajenja - tudi ko sem googlal ni nobenega zadetka.
Zato me zanima, če je že kdo imel podobno težavo? Ali je mogoče to rešiti programsko?
HIP_HOP ::
Težavo sem rešil z nadgradnjo biosa in ostalih gonilnikov. Zdaj računalnik deluje dosti tišje:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia Geforce 9600M GT - Ventilator se totalno izklopiOddelek: Strojna oprema | 900 (687) | Jurex |
» | Ati radeon 4870 palit dual editionOddelek: Hlajenje in modifikacije | 874 (577) | zikaa |
» | NEC in vodno hlajeni prenosnikiOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3562 (2282) | BaRtMaN |
» | Nekaj za P2POddelek: Kaj kupiti | 1024 (892) | OldSkul |