Forum » Šola » FERI - Računalništvo in informacijske tehnologije (VS)
FERI - Računalništvo in informacijske tehnologije (VS)
X-Men ::
Pozdrav, oktobra grem na faks FERI pa ne zanimajo mnenja tistih, ki so hodli na to smer; Računalništvo in informacijske tehnologije (VS). Nikoli še nisem programiral pa me zanima, če bom zato v zaostanku. Zanima me tudi, kakšna so predavanja oz. te splošne informacije za to smer. Hvala.
Hardstyle ::
Žal si že v zaostanku, razen če si talent ali pa če se boš sproti šlepal na račun drugih.
DubleG ::
Nič ne boš v zaostanku če boš oktobra začel z resnim delom...
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
urosz ::
X-Men boš nadoknadil vse, če ne ti bomo pa pomagali sošolci :D
Jaz sem sicer programiral v srednji šoli v Javi (na faxu bo C, C++,...), ampak se tudi ne sekiram, ker ko razumeš osnove programiranja (pogojni stavki, zanke, oop, ...) , se hitro lahko preusmeriš na drugi programski jezik predvidevam da.
e: ne bova sošolca, sem spregledal da si VS :P
Jaz sem sicer programiral v srednji šoli v Javi (na faxu bo C, C++,...), ampak se tudi ne sekiram, ker ko razumeš osnove programiranja (pogojni stavki, zanke, oop, ...) , se hitro lahko preusmeriš na drugi programski jezik predvidevam da.
e: ne bova sošolca, sem spregledal da si VS :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urosz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslednji Android bo 2.3Oddelek: Novice / Android | 13504 (11986) | PrimozR |
» | Chrome prehitel SafariOddelek: Novice / Brskalniki | 4574 (3712) | LordPero |
» | Novosti iz ATI-jaOddelek: Novice / Grafične kartice | 3597 (2858) | PrimozR |
» | Microsoft razvija P2P aplikacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5144 (4081) | Utk |