Forum » Mobilne tehnologije » windows mobile 6.0
windows mobile 6.0
ursula100075 ::
Zanima me kako ravnam s telefonom z naloženim Windows Mobile 6.0.
Je to enako kot OE na računalniku ali ima omejitve.
Zanima me ker bi rada dala gor dodatne igre.
Je to enako kot OE na računalniku ali ima omejitve.
Zanima me ker bi rada dala gor dodatne igre.
Lonsarg ::
Pdobne je kot desktop pc ja, zlovdas igro in jo zazanes. Pri desktop windowsih so programi za zagnat .exe, pri winows moble pa .cab, sam j moras pac nekje zlovdat:)
Pa lahko povec, kater tocno mobitel imas, sem skoraj preprican, da lahko windows mobile 6.5.3(zadnji) gor nalozis, razlika je kot noc in dan.
Pa lahko povec, kater tocno mobitel imas, sem skoraj preprican, da lahko windows mobile 6.5.3(zadnji) gor nalozis, razlika je kot noc in dan.
ursula100075 ::
palm treo 500v.
Na računalnike se kar neki spoznam, ampak za mobitel sem pa čist leva. TAko da ne se čudit če bodo moja vprašanja mal čudna.
A moram črno verzijo 6.5.3 potegnit. Ker ko dam na telefonu update, me vrže v eno stran, kjer se moram prijavt,...Telefon je pa rabljen.
Na računalnike se kar neki spoznam, ampak za mobitel sem pa čist leva. TAko da ne se čudit če bodo moja vprašanja mal čudna.
A moram črno verzijo 6.5.3 potegnit. Ker ko dam na telefonu update, me vrže v eno stran, kjer se moram prijavt,...Telefon je pa rabljen.
Lonsarg ::
Ja črno verzijo ja, uradnega updajta ziher ni, sam kar sem gledal nima kake podpore na forumih ta tvoj model, najnovejše kar sem našel je 6.1 verzija na xda-developers.com, ampak za to se ti niti ne splača parati živcev, torej kar pusti kakor je. Pa tvoj telefon je Standard verzija, brez Touchscreena, torej marsikater program ne bo delal, oziroma lahko trdim da večina žal. Torej če boš iskala kake igre te zanimajo igre za windows mobile standard.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft razvija novi stari način vnosa črk na majhnih zaslonihOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6475 (4424) | JackOdpirac |
» | Windows Mobile 6.5 preimenovan v Windows Phone ClassicOddelek: Novice / Windows Mobile | 4195 (3945) | PrimozR |
» | Windows Phone 7 Series (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 25365 (22930) | urosh |
» | Android 2.1 za Droid, Hero, hekanje DroidaOddelek: Novice / Android | 6494 (5631) | poweroff |
» | Windows Mobile 6.5 in 7.0 v sožitjuOddelek: Novice / Windows Mobile | 6226 (4478) | Ashrack |