Forum » Mobilne tehnologije » HTC/NOKIA/SONY ERICSSON
HTC/NOKIA/SONY ERICSSON
Joker1337 ::
Zdravo!
Sem pred nakupom novega telefona pa se ne morem odločit oz. se nebi rad zajebal pa kupil slab telefon in vas prosim za pomoč.
Rad bi mel telefon:
- touch (Samo touch brez dodatne tipkovnice)
- baterija drži vsaj 3-4 dni (zmerna uporaba)
- pa da ima Android (Ker Windows Mobile se mi ne dopade)
- naj bo HTC ali NOKIA ali SONY ERICSSON
Hvala za nasvete!
Lp
Sem pred nakupom novega telefona pa se ne morem odločit oz. se nebi rad zajebal pa kupil slab telefon in vas prosim za pomoč.
Rad bi mel telefon:
- touch (Samo touch brez dodatne tipkovnice)
- baterija drži vsaj 3-4 dni (zmerna uporaba)
- pa da ima Android (Ker Windows Mobile se mi ne dopade)
- naj bo HTC ali NOKIA ali SONY ERICSSON
Hvala za nasvete!
Lp
martincek1 ::
Nokia takih telefonov nima, Erricsonove Xperie tudi ne zdržijo 3-4 dni, ...
HTC se še najbolj približa tvojim idealom, ampak ti baterija IMO nikjer ne bo zdržala toliko časa.
HTC se še najbolj približa tvojim idealom, ampak ti baterija IMO nikjer ne bo zdržala toliko časa.
moxon ::
martincek1 je izjavil:
Nokia takih telefonov nima, Erricsonove Xperie tudi ne zdržijo 3-4 dni, ...
Točno tako. Če hočeš touch telefon z daljšo avtonomijo so po mojem Nokie še najbolj primerne. Nokia 5800 XM ali pa novejša Nokia X6.
kaj pa Samsung Galaxy S ... sicer ne prisegam na njih, ker njihovi telefoni so bili zanič (slaba baterija) ampak za ta telefon pravijo da je vredi ... pa bi vprašo če je to res? pa baterija drži baje 4-5 dni. nevem pa če je to res.
moxon ::
Ne bom rekel, da avtonomija baterije na Samsungu ni takšna, sem pa močno skeptičen :) En kolega je dobro rekel "S telefoni in baterijami je enako kot pri avtih in potrošnji, če avto realno potroši 10L/100km folk trdi da samo 9L/100km" :)))
Dopade se mi HTC Touch2 in Touch HD, samo od nakupa me odvrača Windows Mobile ... ki se mi ne zdi vredi, pa zdaj ga nekaj jebe z windows phone 7 ... ker nebo mogoč upgrade iz WM 6.5 na WP 7 .... plačal pa nebom za en j*** OS, če je Android zastojn pa še boljši od WinMobile. Pa še virusi so za WM 6.5.
js osebno ::
Da je android zastonj in WM plačljiv se tebe konec koncev čisto nič ne tiče. Še vedno moraš telefon plačati. Virusi obstajajo za obe platformi..
Ja samo na Windows mobile je več virusov.
Najbolj me razpizdi to da NE BOJO omogočali upgrade iz WM 6.5 na WP 7.
Najbolj me razpizdi to da NE BOJO omogočali upgrade iz WM 6.5 na WP 7.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11385 (9993) | carota |
» | Sony Ericsson je omogočil odklepanje svojih telefonov z AndroidomOddelek: Novice / Android | 11593 (10661) | Bor H |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9710 (6311) | globoko grlo |
» | Windows Mobile 6.5 predstavljen in testiran (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 8593 (7150) | Lonsarg |
» | Windows mobile telefoni! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7689 (6397) | krneki0001 |