Forum » Loža » Rutar in septembrska akcija
Rutar in septembrska akcija
Djuro ::
Helou!
A mi kdo lahko pove, kateri dan v septembru je bil izbran za 'zastonj' dan?
Baje je bilo znano že v torek, ampak nisem nikjer zasledil tega podatka.
Če kdo ve, pa hvala vnaprej.
Ajt!
A mi kdo lahko pove, kateri dan v septembru je bil izbran za 'zastonj' dan?
Baje je bilo znano že v torek, ampak nisem nikjer zasledil tega podatka.
Če kdo ve, pa hvala vnaprej.
Ajt!
asPeteR ::
Sicer ne vem kateri dan je bil, toda sigurno je bil izbran tisti dan, v katerem so prodali najmanj.
Logicno.
Logicno.
l-note ::
"TA" dan je bil zbran že vnaprej in je bil podpisan ter shranjen pri notarju. Ampak vseeno, tudi če je bil že vnaprej določen, so sigurno zbrali tistega, ki je po statistikah najslabši, se prav da se takrat najmanj proda.
rc-car ::
Sicer tudi jaz ne vem kateri dan je bil, ampak bojda so izbrani dan določili vnaprej in overovili pri notarju tako, da se ne bo kdo pritoževal...
Seveda so po mojem izbrali nek dan sredi tedna, ko je prodaja najmanjša...
l-note: si me prehitel...
Seveda so po mojem izbrali nek dan sredi tedna, ko je prodaja najmanjša...
l-note: si me prehitel...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
Yohan del Sud ::
IIIIHAAA. Čaki grem pogledat...
Šit, sem bil v sredo...
Pa je šla moja 15W žarnca...
No ja, sem jo itak sunil...
(to zgoraj je humor, če kdo slučajno ni opazil)
Šit, sem bil v sredo...
Pa je šla moja 15W žarnca...
No ja, sem jo itak sunil...
(to zgoraj je humor, če kdo slučajno ni opazil)
City ::
No pa saj to ni bil dan ko je bilo zastonj dobil si bon v vrednosti ki si jo zapravil, seveda si ga vnolčil lahko samo v rutarju. Traparija isto kot če bi ti dali 50% popust
AlienGT ::
Se strinjam. Tipična marketinška fora. Če bi oglaševali 50% popust bi bilo veliko bolj pošteno. Tak popust za današnje razmere pri raznih trgovcih ne bi bil sicer nič nenavadnega (je pa res da ti prov pride če glih točno to kupuješ). Pa še to ni za vsacga, ampak le za "srečneže".
Dejstvo je takole, če gledamo malce s poenostavljenega ekonomskega vidika, da ta popust velja za npr.1/30 v višini 50% kar dejansko pomeni 1,66% popust na vrednost mesečnih nakupov, če pa so izbrali (čeprav vnaprej) manj prodajan dan (kot je navadno npr. prvi in drugi ponedeljek v mesecu) pa še toliko manj.
Ni sicer nateg, je pa nesramno grda marketinška fora. A kdo ve kolk prebitka nad povprečno prodajo jim je to prinesl?
Dejstvo je takole, če gledamo malce s poenostavljenega ekonomskega vidika, da ta popust velja za npr.1/30 v višini 50% kar dejansko pomeni 1,66% popust na vrednost mesečnih nakupov, če pa so izbrali (čeprav vnaprej) manj prodajan dan (kot je navadno npr. prvi in drugi ponedeljek v mesecu) pa še toliko manj.
Ni sicer nateg, je pa nesramno grda marketinška fora. A kdo ve kolk prebitka nad povprečno prodajo jim je to prinesl?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlienGT ()
[-=Jaka=-] ::
uglavnem tko vam povem, te akcije pr rutarju so sam zavajanje folka,vem ker sm sam tm delu priloznostno pa kolega mam k dela kot prodajalec, da vam ne govorim kaj delajo z robo v skladiscih:> pjte raj u lesnino al pa u hervey normana al kwa je tista nova stacuna pa bote zihr cenej dubl pa se bols, raj ne rinte u rutarja :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Harvey Norman - pravice kupca [pomoč]Oddelek: Loža | 9535 (6074) | klekej |
» | Black Friday v SLO? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36880 (28661) | MuadDib |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31247 (15777) | Unknown_001 |
» | Rutar in čakanje na dobavo izdelkaOddelek: Kaj kupiti | 7326 (6794) | Tilen |
» | Lcd Samsung 152T ali 172TOddelek: Kaj kupiti | 2478 (1717) | tropinovec |