Forum » Pomoč in nasveti » Digitalna fotografija
Digitalna fotografija
Kriko ::
Pred kratkim smo govorili o digitalcih, ter se na bazi vašimh mnenj in nasvetov odločil za Olympusa 720UZ z 8x otičnim zoomom, kar je res fantastična stvar, slike pa glih tako.
No zaenkrat slikam vse na avto, rad pa bi spoznal boljše delovanje aparata ter fukcije določenih stavri ter slikal ročno, ker vem da je v določenih pogojih to lahko boljše!
Zanima me če mi lahko kdo predlaga kako knjigo ali stran o digitalni fotografiji ter da bi našel kake nsvete razlage...
Problem je ker bi razumel le v slovenskem ali italijanskem jeziku, saj moja angleščina je le za silo, pri taki temi pa ne pride v poštev!
No zaenkrat slikam vse na avto, rad pa bi spoznal boljše delovanje aparata ter fukcije določenih stavri ter slikal ročno, ker vem da je v določenih pogojih to lahko boljše!
Zanima me če mi lahko kdo predlaga kako knjigo ali stran o digitalni fotografiji ter da bi našel kake nsvete razlage...
Problem je ker bi razumel le v slovenskem ali italijanskem jeziku, saj moja angleščina je le za silo, pri taki temi pa ne pride v poštev!
wince ::
obstaja knjiga digitalna fotografija samo je trenutno nimam pri sebi ce se ne motim pa je bla izdana pri tehnicni zalozbi (www.tzs.si) ce ne pa malo pobrskaj po knjiznici za zacetek in osnove fotografije pa bo dobra tudi kaksna knjiga o osnovah fotografije (klasicne)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri fotoaparat? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 28001 (19609) | bela120 |
» | FotografiranjeOddelek: Zvok in slika | 3977 (3227) | BigWhale |
» | Olympus pen mini in slabe slike v prostorih z manj svetlobe (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7856 (6372) | eric_cartman |
» | nikon D3100Oddelek: Pomoč in nasveti | 2192 (1892) | player |
» | se kdo ukvarja s fotografijo?Oddelek: Zvok in slika | 1567 (1149) | *TV* |