» »

Uravnavanje Atlasa

Uravnavanje Atlasa

z00s ::

Ker ne želimo mnenj pridobivati samo na 'strokovnih medicinskih forumih', me zanima, če ima kdo izkušnjo z uravnavanjem atlasa in če lahko o tem kaj več (pa ni treba preveč;) pove, predvsem pa kakšne so morebitne kasnejše posledice...

Za vsako mnenje, ki pa naj temelji na izkušnjah (ne na guglu, brihtolih, ipd...), se zahvaljujem;). Prosim res pišite le tisti, ki ste to dali skoz oz. ki veste kaj govorite, ker jadrat znam tud sam...

lp
  • spremenil: z00s ()

pirx ::

Oj, z00s.

Jaz sem imel ravnanje atlasa pri manualnem terapevtu, vendar ne tako opazno, kot to počnejo nekateri, ki se ukvarjajo izključno z ravnanjem atlasa (od 0,5 cm do 1 cm!). Pri meni se je šlo za napetost v ramenih in vratu. V bistvu mi je "zmasiral/uravnal" celo telo od pasu navzgor in po dveh terapijah so vse napetosti izginile. Zdaj je tako že nekaj več kot 3 mesece. Sem pa čutil, da je v vratu malenkost drugačen občutek, kot je bil prej, ki pa je po dveh ali treh dneh minil. V glavnem - nobenih napetosti več! :)

Aha, hvala lepa za odg..Mene u bistvu sam to mal skrbi da ti to ne preštela kostovja na način da bi se pol čez npr 30 let kaj narobe poznal..

No sam ti si mel dobro izkusnjo;)

krtkonaprejuodgovori;)

lp

Infinity ::

Živ z00s,
js sm do tega ravnanja pršu aprila k mi je častila mama od punce k je šla sama in prav d ful opazi razliko, ravno tako vsi ostali v družini pravijo, da opazijo razliko, jaz pa žav ne opazim razlike ne na boljše ne na slabše tako d, slabi k je nemore bit :P.
Ne ampak resno una ženska k mi je to delala je rekla d vrjetn naum opazu razlike ker sem imel atlas skoraj nezamaknjen in da sem bil izreden primer.
Mene po "posegu" ni bolelo nič in nisem čutil nobenih posledic, je bila pa bodoča tašča kakšne 2 tedna zelo na tleh.

Jaz osebno mislim da je to bol nateg kot kaj drugega, ampak to je moje osebno mnenje.

LP,I

Hm...drgac teoretično se sliš ok, se pa strinjam da mal disi na nateg, saj bi drugače vsi to prakticiral, če je zadeva stara ne vem kolk n let že, al kako;)

hvala za odg, pa po pamet dons k je petk;)

lp

St235 ::

na forumu med-over-net je precej napisanega na to temo. Po hitrem pregledu ni vse tako rožnato. Največja kriti leti na idejo, da imamo vi prvo vretence zamaklnjeno v specifično smer (levo) in se posege pogosto izvaja brez ustrezne diagnoze.

jest10 ::

Če imaš veliko željo po tem, da odideš iz "posega" v črni vreči, potem kar. Majhna napaka pomeni takojšno smrt

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cloud Atlas (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
549723 (7187) St235
»

Je bolj vroča žerjavica ali ogenj? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7819906 (17535) urosh
»

Kako odpraviti kondenz?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
2316132 (11664) z00s
»

Anketa o uporabi avtomobila

Oddelek: Šola
252675 (2170) z00s
»

ugriz klopa!