Forum » Loža » DALNJOGLED
DALNJOGLED
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Namen ima kupit dalnjogled sanju 10x42, cena 175 e ampak nikje rne najdem opisa kake leče ima potem prevlečenost leč in vse to.Kaj mi svetujete.
link trgovine. (http://www.avantura.info/26-daljnogledi... če vam odpre sam ostran pojdite pod dalnjogledi in optični merilci, in potem najdete dalnjogled sanju 10x42Kateri proizvajalec je snaju kakšen korejc ali kaj.Hvala za pomoč.
Namen ima kupit dalnjogled sanju 10x42, cena 175 e ampak nikje rne najdem opisa kake leče ima potem prevlečenost leč in vse to.Kaj mi svetujete.
link trgovine. (http://www.avantura.info/26-daljnogledi... če vam odpre sam ostran pojdite pod dalnjogledi in optični merilci, in potem najdete dalnjogled sanju 10x42Kateri proizvajalec je snaju kakšen korejc ali kaj.Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
jest10 ::
Poglej še tukaj
(pazi, nimajo vseh linkov do proizvajalcev pravilno usmerjenih, moreš ponekod sam poiskati pravi izdelek)
(pazi, nimajo vseh linkov do proizvajalcev pravilno usmerjenih, moreš ponekod sam poiskati pravi izdelek)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
gruntfürmich ::
sanju je kr ok. kolega ga ima, 8x42. soliden, lepa slika. vendar ga probaj najprej sprobat, pogledat čez njega. če se ti dopade, je to to.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Venera, Mars & JupiterOddelek: Znanost in tehnologija | 3514 (2816) | vostok_1 |
» | Nakup daljnogleda-prosim za pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28103 (23773) | JebatGa |
» | nakup daljnogledaOddelek: Loža | 1405 (1192) | gruntfürmich |
» | Kateri daljnogledOddelek: Kaj kupiti | 8492 (8040) | LordTado |
» | Projektil iz sonde Deep Impact je uspešno trčil v komet Tempel 1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10075 (7843) | leechy |