Forum » Kaj kupiti » Nakup multifunckijske naprave z ADF in faxem - Samsung SCX-4824FN??
Nakup multifunckijske naprave z ADF in faxem - Samsung SCX-4824FN??
ZaFo ::
Zdravo!
Ker je naš scanner že star in prepočasen, smo se odločili za nakup novega. Ker so takšni, ki imajo avtomatski podajalec papirja oz. dokumentov (ADF) predragi, smo se odločili za nakup multifunkcijske naprave, ki bo nadomestila tudi star Canonov fax.
Najpomembnejša funkcija te naprave za nas je skeniranje. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s to napravo. Predvsem je pomembna hitrost in kvaliteta skeniranih dokumentov v .pdf format z uporabo ADFa.
V tem razredu je primeren tudi HP M1212NF, a ga na žalost ni nikjer na zalogi. Če menite, da je primerna katerakoli druga MF naprava z zgoraj opisanimi funkcijami, so predlogi dobrodošli.
Hvala
Ker je naš scanner že star in prepočasen, smo se odločili za nakup novega. Ker so takšni, ki imajo avtomatski podajalec papirja oz. dokumentov (ADF) predragi, smo se odločili za nakup multifunkcijske naprave, ki bo nadomestila tudi star Canonov fax.
Najpomembnejša funkcija te naprave za nas je skeniranje. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s to napravo. Predvsem je pomembna hitrost in kvaliteta skeniranih dokumentov v .pdf format z uporabo ADFa.
V tem razredu je primeren tudi HP M1212NF, a ga na žalost ni nikjer na zalogi. Če menite, da je primerna katerakoli druga MF naprava z zgoraj opisanimi funkcijami, so predlogi dobrodošli.
Hvala
popster ::
lih slučajno sem sem gledal za kak adf
http://www.bolha.com/oglas383697619/bro...
mogoče zanimva izbira
http://www.bolha.com/oglas383697619/bro...
mogoče zanimva izbira
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
il ::
ADF dobro deluje. Paziti je treba, da niso robovi pomečkani. Ko se uporablja ADF grejo vse strani v en PDF file, če pa želiš posebej strani pa je treba vsako posebej (cca 6x tipk; kam,file type, dpi, col/mono,...) spustiti skozi, pa je zamudno. Včasih scan ni popolnoma pravokoten, ker pa za moje potrebe (običajno kopije dokumentov) ni pomembno.
Če se pri skeniranju naredi "paper jam", je potrebno pritisniti OK na opozorilu, na zaslonu računalnika?!
Drugače pa sem zadovoljen. Čeprav, je sedaj cena barvnega že podobna.
Če se pri skeniranju naredi "paper jam", je potrebno pritisniti OK na opozorilu, na zaslonu računalnika?!
Drugače pa sem zadovoljen. Čeprav, je sedaj cena barvnega že podobna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163113 (1135) | scipascapa |
» | Multifunkcijska naprava v manjši pisarniOddelek: Kaj kupiti | 5348 (1713) | Klemenn |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39122 (22836) | gazer |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7537 (6076) | BlaY0 |
» | HP Officejet J4580 (J4500 series)Oddelek: Kaj kupiti | 2525 (2481) | Zheegec |