Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje laptopa
Pregrevanje laptopa
xyprym ::
Pozdravljeni,
Imam težavo, in sicer s pregrevanjem Asus laptopa (kmalu po zagonu je zelo vroč, resetira se že med gledanjem filma oz. igranju flash igre). Prijatelj mi je rekel, da v sklopu garancije ne bodo naredili nič, zato me zanima, kam naj se obrnem. Ali je mogoče problem v tem, da ima laptop močno grafično kartico?
Še specifikacije:
Core II Duo CPU T5800 @ 2GHz
3,00 GB of RAM
Physical Adress Extension
ATI Mobility Radeon HD 3470
Imam težavo, in sicer s pregrevanjem Asus laptopa (kmalu po zagonu je zelo vroč, resetira se že med gledanjem filma oz. igranju flash igre). Prijatelj mi je rekel, da v sklopu garancije ne bodo naredili nič, zato me zanima, kam naj se obrnem. Ali je mogoče problem v tem, da ima laptop močno grafično kartico?
Še specifikacije:
Core II Duo CPU T5800 @ 2GHz
3,00 GB of RAM
Physical Adress Extension
ATI Mobility Radeon HD 3470
Xserces ::
komp more delat dokler je garancija... tako da ti kr nazaj nesi in nej ti zrihtajo!
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
BALAST ::
Če je strojna napaka oz. res pregrevanje bodo odpravili na servisu, ampak če pa je programska, ti pa lahko napišejo račun.
Najbolje da shraniš pomembne podatke na USB ključ, potem daš obnovitev sistema (če nisi nikoli delal backup, potem naloži winse in gonilnike na novo).
Šele potem pošlji na servis, ker boš najmanj en mesec brez prenosnika, vsaj jaz imam take izkušnje.
Najbolje da shraniš pomembne podatke na USB ključ, potem daš obnovitev sistema (če nisi nikoli delal backup, potem naloži winse in gonilnike na novo).
Šele potem pošlji na servis, ker boš najmanj en mesec brez prenosnika, vsaj jaz imam take izkušnje.
xyprym ::
Glede backupa ni problem, ker grejo vse stvari na ključek. Se pravi je možno, da je problem v winsih? Ker gonilniki so vsi priloženi in se nisem nič "zabaval" z namestitvijo novih.
Xserces ::
poglej temperature ane... speedfan, everest itd... imel sem isti problem pri bratovmu prenosniku... se je tok pregreval da se winsow nism mogu instalerat ...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion, pomoč pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 2510 (755) | 45cal |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10370 (8246) | mrbanana |
» | Menjava trdega diska in servisOddelek: Pomoč in nasveti | 2929 (2732) | hojnikb |
» | Teleray servisOddelek: Mobilne tehnologije | 1471 (1176) | GeForce |
» | Acer drugi največji proizvajalec računalnikovOddelek: Novice / Rezultati | 4798 (3572) | Pyr0Beast |