» »

Teleray servis

Teleray servis

moxon ::

Pozdravljeni,
zanimam se za nakup Nokie N900 v tujini, zato me zanima ali bi Teleray vzel aparat na popravilo v sklopu garancije ali ne? Ima kdo mogoče kakšne izkušnje? Saj bi poklical na Teleray pa danes ne delajo več, bi se pa moral za nakup telefona odločiti še danes najverjetneje.

Hvala za odgovore :)
  • spremenil: moxon ()

Ciklamen ::

Zakaj pa ne? Saj so pooblaščeni serviserji, mislim da ne bi smeli komplicirati če prineseš garancijski list.
- End of the Post ->

moxon ::

Ja upam, da imaš prav :) tudi meni se zdi smiselno. Vem pa da folk, ki je recimo kupil TVje, laptope v kakšnem Metroju (Graz) nosi oz vnovčuje garancijo pri Metroju in ne pri slovenskih pooblaščenih servisih. Verjetno stoji neka logika za tem? Pač nimam pojma, zato vprašam. Mogoče pa gre za popolnoma drugo stvar? Skratka ja ne vem točno kje sem :)

Ciklamen ::

Nevem, načeloma sam ne vidim problema zakaj ne bi šlo, ampak kako je to pri nas, se sploh ne bi čudil če je drugače. :) Morda ti bo še kdo drug znal kako drugače povedat, ampak jaz ne vidim problema :)
- End of the Post ->

Vanadium ::

ČE imaš mednarodno garancijo velja mednarodna in basta. Nimajo kaj piskat in praskat in jih malo opozoriš, da kot pooblaščeni zastopnik, prodajalec in serviser apartov nokia so dolžni vzet telefon na servis. ČE so še pametni poveš da boš sporočil na nokio o njihovem obnašanju in pristojnem tržnem inšpektoratu. Seveda pa vse lepo povedat ker lepa beseda lepo mesto najde :)

moxon ::

Klical sem na Teleray in so dejali, da lahko pri njih uveljavljam garancijo. Pazit je edino treba, da je garancijski list potrjen od veljavne trgovine :)

GeForce ::

Telefon sem imel pri Telerayu na servisu in ko sem ga danes dobil nazaj sem po nekaj urah ugotovil da je nekdo na servisu (ker prej tega ni bilo) poskušal baterijo narobe vstaviti in jo pri tem na zgornjem delu nekoliko opraskal oz. ukrivil (nato pa je verjetno pogruntal da tako ne gre in jo je pravilno vstavil). Kaj lahko v tem primeru storim glede na to da nisem takoj pogledal baterije ko sem telefon iz servisa prevzel na Mobitelom centru?

mailer ::

Mogoče nazaj nisi dobil iste baterije...

GeForce ::

ne baterija je ista oz. vsaj nalepka ki potrjuje da je ORIGINAL NOKIA je z enako kodo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9119855 (14565) ziga1990
»

Teleray :-)

Oddelek: Mobilne tehnologije
286397 (3730) Dr_M
»

Popravilo telefona galax s2 - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
161510 (1207) Hayabusa
»

Garancija mobitela

Oddelek: Pomoč in nasveti
232070 (1818) shadeT
»

Nokia N70 in software update problem

Oddelek: Mobilne tehnologije
132401 (2240) Dr_M

Več podobnih tem