Forum » Pomoč in nasveti » pekač
pekač
MSamo ::
olla
moj problem je zopern in me zanima zakaj mi cd-dvd in prazene enote spozna, ko pa hočem zapečit mi vsakokrat zapeče pod moje dokumenten rom ne zažene procedura pa je popolnoma normalna in na koncu napiše burning successfully
moj problem je zopern in me zanima zakaj mi cd-dvd in prazene enote spozna, ko pa hočem zapečit mi vsakokrat zapeče pod moje dokumenten rom ne zažene procedura pa je popolnoma normalna in na koncu napiše burning successfully
na kratko,šel na morje, si posnel 3 cd(avdio), prišel domov hotel posneti in mi dela to kar sem napisal, naložil na novo xp-je, nato menjal cd rom, seveda nekoliko rabljen pa isto, ni mi da bi kupoval novega in bi bilo isto.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
ModriN96 ::
Vrž ta kurčov nero u smeti pa uporablo ASHAMPOO burning studio, stokrat bolši, pa velik bl uporabn program...
ModriN96 ::
ga komot žalm še bol, in pa nism edini k ga žal oz graja, mal si še druge forume preber oz tut tuki gor je blo dost govora o temu nerotu.
ja, menim, da je problem drugje,čeravno sem menjal kabl, pa malo sem se poigral z CSM, pa z novim vindowsom, pa nič, kot, da je pekač???? No povedati pa moram, da vsa leta mi je Nero služil dobro in nikakeršnjih problemov in tale ASHAMPOO burning studio mi nikakor ne uspe downloadat.Fu..!
olla
firmware na novo load-o, sposodil nov pekač in dela, se pravi, da sta bila oba v kahli, vsem hvala za nasvete in pomoč
Samo
firmware na novo load-o, sposodil nov pekač in dela, se pravi, da sta bila oba v kahli, vsem hvala za nasvete in pomoč
Samo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...Oddelek: Strojna oprema | 1688 (1432) | aco111 |
» | win7 peka dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 751 (685) | Toomy |
» | Kaj podobnega NEROTU?Oddelek: Programska oprema | 3783 (2623) | javr |
» | Free pekač?Oddelek: Programska oprema | 3639 (2913) | AnZo |
» | Ne zazna RWOddelek: Pomoč in nasveti | 1218 (962) | grofsi |