Forum » Mobilne tehnologije » LG GT540
LG GT540
mayhem ::
Pozdravljeni.....
Zanima me ali ima kateri ta telfon?
Namreč imam težavo z namestitvijo raznih aplikacij in iger saj mi javlja da ni prostora na moblnem telefonu.
Telefon ima sistem ANDROID. apk.fajle dam na sd kartico brez problemov ko hočem namestiti zavrne zaradi prostora vendar kartica je 4 GB aplikacija pa cca 4 MB.
Kako se sploh zadeva inštalira na SD kartico pri android sistemu.
Mobenega cd-ja nisem dobil ko sem kupil telefon pred tednom dni.
Hvala vnaprej
Zanima me ali ima kateri ta telfon?
Namreč imam težavo z namestitvijo raznih aplikacij in iger saj mi javlja da ni prostora na moblnem telefonu.
Telefon ima sistem ANDROID. apk.fajle dam na sd kartico brez problemov ko hočem namestiti zavrne zaradi prostora vendar kartica je 4 GB aplikacija pa cca 4 MB.
Kako se sploh zadeva inštalira na SD kartico pri android sistemu.
Mobenega cd-ja nisem dobil ko sem kupil telefon pred tednom dni.
Hvala vnaprej
Lep pozdrav.....
hojnikb ::
Naloži Android 2.2 če obstaja za tvoj fon, pa lahko po uradni poti inštaliraš na sd kartico. Drgač pa apps2sd
#brezpodpisa
martincek1 ::
Androida 2.2 še lep čas(ali nikoli, tega ne vem), ne bo na tvojem telefonu. Trenutno lahko fajle inštaliraš samo na telefon, tako da izberi kar res potrebuješ in inštaliraj to.
Poglej, če lahko z rootanjem telefona pridobiš možnost inpštaliranja filov na SD kartico...google search.
lp
Poglej, če lahko z rootanjem telefona pridobiš možnost inpštaliranja filov na SD kartico...google search.
lp
mayhem ::
Baje je napovedana verzja 2.2 15 septembra ubistvu tja do novembra bo nared.
Lep pozdrav.....
Ashrack ::
Baje je napovedana verzja 2.2 15 septembra ubistvu tja do novembra bo nared.
napovedana je verzija 2.1
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klik dela na AndroiduOddelek: Mobilne tehnologije | 12414 (4887) | Gogyto |
» | Alcatel 910 ne pusti premikat aplikacijOddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (2167) | OmegaBlue |
» | Android 2.3 prispel za HTC Desire (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17156 (14767) | sgdjkdlsugi4 |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16957 (11766) | cucolino |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9217 (5715) | DOOM_er |