» »

Telefon z veliko megapixli

Telefon z veliko megapixli

Med0 ::

Odločam se za nakup novega mobilnega telefona,rad bi da ima veliko megapixlov saj rad snemam naše prigode z prijatelji, imel bi klasičnga z navadno tipkovnico z in kot sm že prej omenil saj nekje 8.1 mp ali 12,1, wlan bi bil dobrodošel,.. ni nujno da je že v SLO , lahko je v Nemčiji,Avstriji,.. Pač Europa,..
LP in pa hvala za odgovore

Ramon dekers ::

nevem kaj ti bodo megapixli, rajši vzemi takšnega z dobro lečo, te imajo po mojem mnenju najboljše sony erkisonovi aparati.

red_point ::

če hočeš 12MP pol počak še mau na nikio N8. druga pa SE.

Arto ::

Te megapiksli v fotoaparatih so itak večinoma nateg. Rajš si kup tazga z manj MP, pa da dela kvalitetne slike. 8MP čist zablurane slike polne šuma ti bolj malo koristi.

subby ::

kot je rekel arto... jaz imam recimo C905, ki je bil prvi 8.1MP telefon, se mi zdi in delam na njem 3MP slike
z več megapiksli ne pridobiš na kvaliteti slike, temveč na velikosti... pol moraš pa itak pomanjšat zadevo, če hočeš kje uporabit

SuperKobeD ::

Megapiksli so marketinški nateg desetletja. Na telefonu je karkoli nad 3MP overkill.
[With the lights out]

karafeka ::

Kaj pa vi veste, mogoče bo pa delal kake jumbo plakate iz teh slik :)

ozbolt ::

Pomoje tudi počakat na N8. Bo zdej zdej tukej :)

Med0 ::

ok thx,..stari best forum ever je tole rez najbl koristne podatke dobiš tle pa hitr

ja,sem pogledu slike pa je touch,..niso mi glih pr srcu ,..pač ga neznam pazt

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Med0 ()

Ramon dekers ::

moje mnenje je da je SE kar se leč tiče najbolši!imam SE ELMA in dela slike perfektne, funkcije pa kot pri fotoaparatu. Nevem ča ga bo nokia kdaj dohitela kaj šele prehitela pa ima lahko nevem kakšno karl zeis lečo. Nokia se je poslabšala pred barvnimi telefoni je bila nokia ena A, ko pa je začela delati barvne telefone se mi je vsak po enem letu max. dveh pokvaril.

denabiker ::

glej dober senzor. Eni omenjate nokije. JAz sem razočaran nad nokijami, prvo ko je prišla N95 ven, to je kar nekaj let nazaj, sem jo takoj kupil in sem bil zelo zadovoljen za tiste čase. Sedaj bi morali kaj napredovat pri nokiji, ampak nič. S čim se lahko pohvalijo pri nokiji, če gledam samo foto? A z N86? Bog pomagaj, sem jo imel, updajtal in testiral. Sama reklama. Saj nabijajo te MPixle, ampak senzorji so za en shit. Carl zeis gor pa dol...Eni omenjajo to novo N8. Hja, če bo slab senzor, ti je brezveze 12MPixlov. Vprašanje kako se bo obnesel novi operacijski sistem pri nokiji. drugače pa nekateri modeli samsungi, SE, HTC,...delajo perfektne slike. Poglej malo na netu, gsmarena.com, phonearena.com itd.

js osebno ::

N86 je za nekatere še danes top-telefon-kamera.. Glede N8 pa... Vsi se strinjajo, da ima iPhone 4 eno najboljših kamer.. to pa zato, ker ne gledajo na piksle, temveč na velikost senzorja (menda). N8 ima pa precej večji senzor, tako da je posamezen pixel ubistvu večji od tistega v iP4.. Obstajajo tudi drugi, manj kompaktni telefoni z super kamero. Samsung Pixon je menda uredu, SE Satio pa (po mojih izkušnjah)ima probleme s tekočim prikazovanjem slike skozi kamero na zaslonu. Nekako sekundni-do-polsekundni zamik, ki je zelo opazen.. Pri N8 tega še nisem opazil..

denabiker ::

js osebno je izjavil:

... Vsi se strinjajo, da ima iPhone 4 eno najboljših kamer.. to pa zato, ker ne gledajo na piksle, temveč na velikost senzorja (menda).


menda bo držalo, sem gledal teste iphone-a 4, res lepe slike, sem jih dl na pc, zasedejo krepko preko 2MB pri 5MP. Super je to, da bo konkurenca prisiljena delat še boljše, jupi. Meni je zelo pomembna kamera na telefonu, ker zelo veliko slikam za sebe, službeno itd. A si že kdo lasti iphone 4? Da bi podal mnenje...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko megapikslov je preveč: Samsungu niti 20 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5920638 (17327) Jaka83
»

iPhone 5 se umika iz Rusije

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
3811926 (8962) Jackass
»

Kateri GSM s poudarkom na fotoaparatu bi bil "best buy"

Oddelek: Loža
464905 (3765) umexteacher
»

Mango bo debitiral na Nokiah (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
6417555 (15502) BlueRunner
»

Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
5623516 (20702) Bistri007

Več podobnih tem