Forum » Pomoč in nasveti » excel težava
excel težava

KlemenR91 ::
POzdravljeni!
Zanima me ali obstaja kakšna funkcija oziroma nastavitev, ki bi ti v excelu naredila tako kot naredi google ko pišeš v iskalnik in ti sam spodaj piše možnosti, ki se začnejo s temi črkami, ki si jih napisal, samo da možne odgovore išče iz drugega lista v istem excelovem fajlu.
Da vam bo jasno bom dal tole sliko iz googla:
Ker trenutno sem naredil neke vrste drop list, vendar je toliko podatkov v tabeli, da enostao rabim tale "autofill"
Hvala za pomoč
Zanima me ali obstaja kakšna funkcija oziroma nastavitev, ki bi ti v excelu naredila tako kot naredi google ko pišeš v iskalnik in ti sam spodaj piše možnosti, ki se začnejo s temi črkami, ki si jih napisal, samo da možne odgovore išče iz drugega lista v istem excelovem fajlu.
Da vam bo jasno bom dal tole sliko iz googla:
Ker trenutno sem naredil neke vrste drop list, vendar je toliko podatkov v tabeli, da enostao rabim tale "autofill"
Hvala za pomoč
- spremenil: KlemenR91 ()

milc ::
Podobno, ne pa čisto isto funkcionalnost opisuje spletna stran: http://www.ozgrid.com/Excel/autocomplet...
Manjša razlika je v temu, da se, ko postane neka beseda edina izbira na seznamu, avtomatsko prikaže ob tipkanju cela vrednost.
Manjša razlika je v temu, da se, ko postane neka beseda edina izbira na seznamu, avtomatsko prikaže ob tipkanju cela vrednost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9292 (3621) | omni-vor |
» | Excel vnosne tabeleOddelek: Programska oprema | 1514 (1135) | vratar |
» | Pomoč v exceluOddelek: Programska oprema | 2509 (2124) | bosces |
» | Huda tezava v excell-u!!!- samo za experteOddelek: Programska oprema | 2491 (1896) | appz |
» | Visual Basic in ExcelOddelek: Programiranje | 2714 (2280) | Vesoljc |