Forum » Kaj kupiti » Kateri 80 GB disk se najbolj splača
Kateri 80 GB disk se najbolj splača
Simko ::
Zaradi zmogljivosti veliko ljudi priporoča WD z 8 MB cache-a.
Ampak glede na to, da so cene diskov narasle sem sam prav danes naročil SEAGATE BARRACUDA IV. Meni bo zadostoval. Uporabi malo iskanje po forumu...je kar nekaj tem.
Ampak glede na to, da so cene diskov narasle sem sam prav danes naročil SEAGATE BARRACUDA IV. Meni bo zadostoval. Uporabi malo iskanje po forumu...je kar nekaj tem.
Thanatos ::
...10 dan pa velikega modrega in mu rekel: 2000 let po rojstvu mojega sina boš izdeloval nezanesljive diske.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
globoko grlo ::
na enem sajtu so stestiral zadeve in je tkole
IBM (80 GB VA serija) je boljša z velikim številom malih datotek, medtem ko je WD 800JB boljši pr velkih datotekah
se prav IBM majhni falji
WD velki fajli
ostali so uzadi, zbraj med tema dvema
IBM (80 GB VA serija) je boljša z velikim številom malih datotek, medtem ko je WD 800JB boljši pr velkih datotekah
se prav IBM majhni falji
WD velki fajli
ostali so uzadi, zbraj med tema dvema
Han ::
Dokler IBM ne postane glasen in se odloči tekom škrtanja proizvajat slabe sektorje ter na koncu zaribat...
pramarko ::
Tud jst mam slabe izkušnje z IBM diski. Ko sem ga dvignil na servisu, so povedal, da se mu je plošča zvila. Star komaj pol leta. Pa so šli vsi podatki po gobah, ker mi je 7000 evrov preveč za reševanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual core prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7089 (5073) | _marko |
» | Nakup profesionalnega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1419 (1114) | darkolord |
» | Optimalne nastavitve za wd120gb 8mb cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1486) | Blup |
» | Računalnik za 300 jurjevOddelek: Kaj kupiti | 1284 (982) | Paramedic |
» | Help meOddelek: Kaj kupiti | 1747 (1625) | jetam |