Forum » Pomoč in nasveti » Problem z DScaler-jem in 5.1 zvočniki
Problem z DScaler-jem in 5.1 zvočniki
akulp ::
Zanima me če bi kdo vedel kako pripravit moje Creativove 5.1 zvočnike do tega da bodo vsi štirje delal v programu DScaler (za gledanje TV-ja), ker sedaj delata samo sprednja dva.
Vem da je treba nekaj vključit pa nikakor ne ugotovim kaj..ker nekoč je že delovalo..
sistem: Win XP, SB Live! 5.1, zvočniki Creative DTT 2200
Vem da je treba nekaj vključit pa nikakor ne ugotovim kaj..ker nekoč je že delovalo..
sistem: Win XP, SB Live! 5.1, zvočniki Creative DTT 2200
Paramedic ::
Hehe, maš isto vse kot js .
Prvo poglej, če maš zadnje gonilnike (js mam tiste, ki mi jih je windows update predlagal), pol pa še poglej, če maš v nastavitvah za zvok v control panel nastavljeno na surround 5.1. Če je vse v redu, pol je pa mogoče kje kaka nastavitev v dscalerju, da predvaja na 4-ih. A glasba, filmi ti delajo na 4-ih zvočnikih?
Prvo poglej, če maš zadnje gonilnike (js mam tiste, ki mi jih je windows update predlagal), pol pa še poglej, če maš v nastavitvah za zvok v control panel nastavljeno na surround 5.1. Če je vse v redu, pol je pa mogoče kje kaka nastavitev v dscalerju, da predvaja na 4-ih. A glasba, filmi ti delajo na 4-ih zvočnikih?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3471 (3001) | connel |
» | Vista in nedelovanje 5.1 zvočnikov ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1544 (1544) | mihax00 |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7878 (6633) | gumby |
» | Audigy es - samo quadrophonic (4) zvočniki ? kje je 5.1Oddelek: Zvok in slika | 851 (780) | Vanich |
» | Ep-8rdaOddelek: Zvok in slika | 1145 (852) | reXor |