Forum » Pomoč in nasveti » reševanje podatkov s particije
reševanje podatkov s particije
pingo56 ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo in sicer, mi se mi je podatkovna particija na računalniku sesula. Podatke sem rešil s programom Easeus Data Recovery Wizard, vendar so vsi podatki s končnico *.gz in *.swf.
Kako bi lahko jaz podatke spet pretvoril v normalno obliko kot so bili prej?
Hvala za odgovore.
Lp
Imam eno težavo in sicer, mi se mi je podatkovna particija na računalniku sesula. Podatke sem rešil s programom Easeus Data Recovery Wizard, vendar so vsi podatki s končnico *.gz in *.swf.
Kako bi lahko jaz podatke spet pretvoril v normalno obliko kot so bili prej?
Hvala za odgovore.
Lp
pingo56 ::
Recuva mi je javila, da ne more prebrati boot sektorja, tako da si z njo nimam kaj pomagati.
LP
LP
System ::
Ok bom vprašal kar tule...katero orodje se uporablja za Ubuntu, če po pomoti zbrišem podatke?
AtaSmrk001 ::
Meni je najbolje pomagal Handy Recovery.
Iz 2x formatirane in 2x izbrisane particije mi je uspel rešiti cca 11000 slik. Nekaj malega je bilo pokvarjenega, ampak to res malo.
Upam na pozitiven izid.
Iz 2x formatirane in 2x izbrisane particije mi je uspel rešiti cca 11000 slik. Nekaj malega je bilo pokvarjenega, ampak to res malo.
Upam na pozitiven izid.
Malajlo ::
ActiveBoot. Zakon. Je na voljo tudi na znani slovenski torent strani.
Sicer pa pride v poštev tudi PC File Inspector (ali inventory?). Je free.
Sicer pa pride v poštev tudi PC File Inspector (ali inventory?). Je free.
Yohan del Sud ::
Easeus ti da možnost reševanja podatkov z direktno obnovitvijo particije ali na surovo. Ti verjetno nisi izbral surovo?
www.strancar.com
stroy ::
easus je super, meni je vedno pomagal, AtaSmrk001, kolikor je meni znano delanje novih particij in osnovno formatiranje diska ne uniči prav veliko podatkov ampak se to dogaja pri prepisovanju podatkov na določen sektor.
Ali si naredil tako kot pravi Yohan del Sud, si med opcijami izbral obnovitev particije, upam da nisi pred tem že na novo nalagal Winsow in s tem prepisal podatke...
Ali si naredil tako kot pravi Yohan del Sud, si med opcijami izbral obnovitev particije, upam da nisi pred tem že na novo nalagal Winsow in s tem prepisal podatke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5227 (4260) | DeeCoy |
» | Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12254 (11224) | Jerry000 |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2611 (2159) | 69charger |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6984 (6441) | T_F_7 |
» | Pomagajte prosim - Izbrisal sem particijo !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1679) | Mare2 |