Forum » Programska oprema » Mozilla Thunderbird Sent
Mozilla Thunderbird Sent
ozbolt ::
Pozdrav
Ravnokar sem naštimau MT nastavitve za t-2 in sicer IMAP ter SMTP oboje SSL zaščita.
Pošiljam in prejemam BP edino ko mi poskuša prekopirat poslano pošto v Sent mapo mi samo zelena črtica fura levo desno in nič ne naredi. Na koncu mi napiše da ni bilo poslano (čeprav je bilo).
Zakaj?
OS: Windows 7. Thunderbird - ravno zdownloadan z mozilla.com
LP, Ožbolt
Ravnokar sem naštimau MT nastavitve za t-2 in sicer IMAP ter SMTP oboje SSL zaščita.
Pošiljam in prejemam BP edino ko mi poskuša prekopirat poslano pošto v Sent mapo mi samo zelena črtica fura levo desno in nič ne naredi. Na koncu mi napiše da ni bilo poslano (čeprav je bilo).
Zakaj?
OS: Windows 7. Thunderbird - ravno zdownloadan z mozilla.com
LP, Ožbolt
ozbolt ::
Posodabljam z videom kaj se dogaja: Prosim pomoč (pritisnjena je bližnjica ctrl+s)
Hvala za pomoč
PS: Upam da spammerji ne bodo popadli tega mejla. Če kdorkoli misli da je to možno (s tega 8 sekundnega posnetka), naj posnetek odstrani
Hvala za pomoč
PS: Upam da spammerji ne bodo popadli tega mejla. Če kdorkoli misli da je to možno (s tega 8 sekundnega posnetka), naj posnetek odstrani
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ozbolt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali FaceApp res pošilja podatke v RusijoOddelek: Novice / Zasebnost | 8494 (5981) | poweroff |
» | OrigamiOddelek: Sedem umetnosti | 3040 (1131) | imagodei |
» | Studio Gong d.o.o. jemlje tuje videoposnetke za svojeOddelek: Loža | 5266 (4079) | čuhalev |
» | Linksys E3000 // Wi-fi boostOddelek: Omrežja in internet | 1023 (995) | libreus |
» | Hardware za snemanje zvokaOddelek: Zvok in slika | 2208 (1945) | Jeebs |