Forum » Pomoč in nasveti » DVD pogon ne bere CD-jev
DVD pogon ne bere CD-jev
gamemen ::
Imam težavo z DVD pogonom.
Bios in računalnik ga zaznata, ko pa vstavim CD ali DVD v pogon pa nič.
Ali je mogoče DVD pogon uničen?
Ko pa sem priključil DVD pogon od drugega računalnika pa mi je vse CD-je in DVD-je zaznalo.
Hvala za odgovore.
LP
Bios in računalnik ga zaznata, ko pa vstavim CD ali DVD v pogon pa nič.
Ali je mogoče DVD pogon uničen?
Ko pa sem priključil DVD pogon od drugega računalnika pa mi je vse CD-je in DVD-je zaznalo.
Hvala za odgovore.
LP
- spremenil: gamemen ()
amigo_no1 ::
Zapeči tole http://www.damnsmalllinux.org/ in če ne boota potem je dvd pokvarjen/si eliminiral SW napake on winsev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Zvezdica27 ::
lp,
pač, pogon se zazna v BIOS, spet drugo pa je, če dela prav (zapacana glava itd...).
Glede na starost in standardnost DVD enot, je skoraj 100% DVD enota fuč, za ziher pa le probaj linuxlivecd. Boš pač dal tistih 20e za novo.
zz
pač, pogon se zazna v BIOS, spet drugo pa je, če dela prav (zapacana glava itd...).
Glede na starost in standardnost DVD enot, je skoraj 100% DVD enota fuč, za ziher pa le probaj linuxlivecd. Boš pač dal tistih 20e za novo.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne bere nobenega CD-ja / DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (831) | mojster_joni |
» | IZGINILA IKONA za DVD-RW v My ComputerOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (793) | Malajlo |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7082 (6529) | Cervantes |
» | DVD+R DL ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2764 (2573) | solatko |
» | Laptop brez OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3753 (3060) | ricola78 |