» »

Nosilec za plazmo 50"

Nosilec za plazmo 50"

MiCkEyCE ::

Zdravo!

Sam sem v fazi nakupa plazme 50" (odločil sem se za LG 50PK350 - mnenje? - lahko kdo kje ceneje zrihta kot 660€?), sedaj pa rabim primeren nosilec za njo. Najbolj primerna se mi zdi takšna izvedba (http://www.av4home.co.uk/acatalog/Lava_..., vendar bi rad imel nemotizirano, saj je ta predraga. Je kdo naletel na kaj podobnega?

Pri cenejših nosilcih v tem stilu (http://www.jovidan.si/katalog/product.p... pa ponavadi ne moreš plazme postaviti pravokotno na steno (180 stopinj), ker je prevelika...

Če je kdo zase iskal kaj podobnega, se priporočam. Odprt sem tudi za kakšen drugačen predlog oz. dizajn nosilca, ne bi pa rad razkiral več kot 100€.

Lp Miha
  • spremenil: MiCkEyCE ()

Gatsu ::

Moja 50 Kuro plazma je na temle

MiCkEyCE ::

Predlagani ne pride v poštev, saj js rabim obvezno takšen nosilec, da bom lahko plazmo "potegnil ven" oz. postavil pravokotno na steno. Na drugačen način jo ne morem montirati zaradi fizični ovir v sobi.

Lp

R-S-LoVe ::

Kupi zgoraj omenjeno, 3 cevi in nekaj vijakov, pa naredisam na princip harmonike.
Prednost je še prilagajanje izvleka.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

-žiga- ::

Jaz pa iščem stenski nosilec za LCD TV velikosti 37".
Nosilec mora imeti tako levo-desno kot nagib. Ta mi je všeč, ampak mogoče se dobi kaj cenejšega in po možnosti v kaki drugi trgovini (s to pač nimam izkušenj).

R-S-LoVe ::

Trgovina Akvonij (www.akvonij.si).
Na žalost ne gre dugače kot da delam reklamo.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nosilec za TV

Oddelek: Kaj kupiti
224240 (1970) keba
»

TV nosilec na knaufu

Oddelek: Zvok in slika
188015 (7186) JanezH
»