Forum » Pomoč in nasveti » kako prikličiti cd in pekača(kabli)
kako prikličiti cd in pekača(kabli)
Ur0sh ::
Mene zanima kako naj prikličim pekača in cd-rom.
Zanima me pa ali je bolje da imam na istem kabli pekača in cd rom ali na kablu z diskom pekača in na drugem kabli cd-rom??
HVALA!
Zanima me pa ali je bolje da imam na istem kabli pekača in cd rom ali na kablu z diskom pekača in na drugem kabli cd-rom??
HVALA!
||_^_|| ::
če boš največ snemal "on the fly" pol je najbolš da maš CDrom&disk na enem kanalu in CDRW na drugemu.
Če pa boš največ snemal z diska, pol je pa najbolš da maš CD&CDRW skupi in disk posebi.
Uporabi search!
Če pa boš največ snemal z diska, pol je pa najbolš da maš CD&CDRW skupi in disk posebi.
Uporabi search!
Lime ::
Če imaš ATA66 plato (ali ATA100,133) ne dajaj k disku ničesar oz. daj CDROM in CDRW na IDE2 kabel.
Četudi boš snemal on the fly, se nekateri pekači in DVD/CDROM-i lepo ujamejo na istem kablu (posebno če je isti proizvajalec obeh komponent).
Četudi boš snemal on the fly, se nekateri pekači in DVD/CDROM-i lepo ujamejo na istem kablu (posebno če je isti proizvajalec obeh komponent).
bastadu ::
Ampak on-the-fly sploh ni dobro snemat, če maš obedva na istem kablu, ker IDE kontroler lahko naenkrat komunicira (/prenaša podatke) samo z eno napravo na kablu in kaj hitro ti lahko kak CD za*ebe... Če druga ne, pa je burnproof skoz aktiviran, pa še čas peke se podaljša...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD-RW problem snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (955) | icek |
» | Priklop diska, DVD in pekaca.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1036) | bodom |
» | BUFFER UNDERRUNOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1224) | Kriko |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1753 (1387) | AnWar |
» | priklop pekačaOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1267) | drofa |