Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je narobe pri nalaganju w2k?
Kaj je narobe pri nalaganju w2k?
elektron ::
Rabil bi pomoč ljudij ki veliko vejo o MSI-ju in W2k!
Imam comp:
-K7T Pro2-A(MS-6330)
-Athlon 950
-128Mb sdram
-Abit siluro GF2 MX (32Mb)
-Maxtor2B020H1 ATA-100(20Gb)
-CD-rom in ostala navlaka
-in 235W atx napajalnik
Problem je v tem da ko poskušam namestiti W2k mi enostavno v procesu razpoznavanja (mislim, tako je videti) strojne opreme sistem javi da ne pozna dela strojne opreme. To se zgodi vedno na istem mestu nekje za blinkanjem ekrana.
Seaj uporabljam W98se ki pa tudi ne deluje najbolje zato sem hotel preskočiti na boljši (novejš?) sistm??
V W98se se mi pojavlja naslednji problem, ko predvajam divx film z svojega HDD ali CD-ROMa mi mašina enostavno zmrzne. Če isti divx gledam preko LANa pa stvar deluje normalno brez prekinitve(LAN 3vcomp).
Mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom ali je edina možnost menjava strojne opreme.
Sumim namreč MSI-jevo ploščo.(bog ne daj da je res! )
Elektron
Imam comp:
-K7T Pro2-A(MS-6330)
-Athlon 950
-128Mb sdram
-Abit siluro GF2 MX (32Mb)
-Maxtor2B020H1 ATA-100(20Gb)
-CD-rom in ostala navlaka
-in 235W atx napajalnik
Problem je v tem da ko poskušam namestiti W2k mi enostavno v procesu razpoznavanja (mislim, tako je videti) strojne opreme sistem javi da ne pozna dela strojne opreme. To se zgodi vedno na istem mestu nekje za blinkanjem ekrana.
Seaj uporabljam W98se ki pa tudi ne deluje najbolje zato sem hotel preskočiti na boljši (novejš?) sistm??
V W98se se mi pojavlja naslednji problem, ko predvajam divx film z svojega HDD ali CD-ROMa mi mašina enostavno zmrzne. Če isti divx gledam preko LANa pa stvar deluje normalno brez prekinitve(LAN 3vcomp).
Mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom ali je edina možnost menjava strojne opreme.
Sumim namreč MSI-jevo ploščo.(bog ne daj da je res! )
Elektron
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo Bill Gates kupil Slovenijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 5952 (5952) | CCfly |
» | Kateri os??Oddelek: Operacijski sistemi | 1590 (1327) | andrej |
» | w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1524 (1154) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5362 (4481) | Simko |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 2010 (1533) | JLP |