Forum » Kaj kupiti » Essedi- da ali ne??
Essedi- da ali ne??
tengo ::
Me zanimajo vaša mnjenja o tej trgovini čez mejo.Nekateri pravijo, da prodajajo škart robo. Je to res?
- premaknil: Predator ()
Matty ::
Nekateri so tudi pravili, da zemlja ni okrogla...
Nasvet: stran vsebuje tudi iskalnik!
In essedi je bila ze 100x predelana tema
Nasvet: stran vsebuje tudi iskalnik!
In essedi je bila ze 100x predelana tema
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
Tomi ::
Tema se veliko pogosteje pojavlja v oddelku Kaj kupiti. Mogoče celo search ne bo potreben.
metrodusa.blogspot.com
Longbow ::
Essedi!!!
Sej se splača kupovat pri njih. Sam bognedaj naročat robo poleti (če misliš de bo takrat kej bl poceni). Greš v trgovino si lahko samo škatle pogladat kašne so in pol domov. V začetku septembra jim komej zalaufa mašina, tako de v oktobru lahko dobiš robo.
POLETI TULJOTI LENARIJO NA VELIKO. ZGLEDA PRIBILIŽNO PA TAKO:
JUNIJ: "Ufff. Malo počitka ne škodi"
JULIJ: "Špica. Privprave na počitnice se začnejo. Kar zaprli bomo trgovino".
AVGUST: "Zadn cejt de gremo na dopust".
SEPTEMBER: "Kej je že konc. Če še dva tedna podalšamo ne bo nič narobe".
Tako je njihovo poletje.
Sej se splača kupovat pri njih. Sam bognedaj naročat robo poleti (če misliš de bo takrat kej bl poceni). Greš v trgovino si lahko samo škatle pogladat kašne so in pol domov. V začetku septembra jim komej zalaufa mašina, tako de v oktobru lahko dobiš robo.
POLETI TULJOTI LENARIJO NA VELIKO. ZGLEDA PRIBILIŽNO PA TAKO:
JUNIJ: "Ufff. Malo počitka ne škodi"
JULIJ: "Špica. Privprave na počitnice se začnejo. Kar zaprli bomo trgovino".
AVGUST: "Zadn cejt de gremo na dopust".
SEPTEMBER: "Kej je že konc. Če še dva tedna podalšamo ne bo nič narobe".
Tako je njihovo poletje.
Let's make dreams a reality
zvitorepec ::
Jaz sem narocil pol racunalnika ze 20. julija!!! pa do 15. septembra nisem dobil nic (niti kaksnega opravicila na mail), kljub sprasevanju kdaj bo - vedno isti odgovor - "mogoce drugi teden". Tako sem jih na hitro poslal (otroci pokrijte si oci! ) v PM in nabavil robo v Slo.
Ce imate zivce in cas cakati?...jaz sem na tako neprofesionalnost hudo obcutljiv.
Sem pa, v istem casu, spraseval pri Eurobyte v Gorici in sem ze cez 3 dni dobil mail, da lahko pridem iskat, kar sem zelel - tako za primerjavo. Essedi pac zame ni vec vreden izgube niti minute!
Ce imate zivce in cas cakati?...jaz sem na tako neprofesionalnost hudo obcutljiv.
Sem pa, v istem casu, spraseval pri Eurobyte v Gorici in sem ze cez 3 dni dobil mail, da lahko pridem iskat, kar sem zelel - tako za primerjavo. Essedi pac zame ni vec vreden izgube niti minute!
HOWGH!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!Oddelek: Kaj kupiti | 6412 (3381) | schurda |
» | verjetno problem z HDD-jem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3911 (3414) | TheJack |
» | Essedi BLACKOUT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1622 (1091) | zvitorepec |
» | ESSEDI shop v ITA..... >Kje?Pot?Oddelek: Kaj kupiti | 2044 (1688) | primozetoo |
» | Konec z ESSEDI-jem ?Oddelek: Kaj kupiti | 1920 (1364) | mig |