Forum » Kaj kupiti » Konec z ESSEDI-jem ?
Konec z ESSEDI-jem ?
Seadoo ::
Danes sem klical v ESSEDI in so mi rekli, da IVE sploh ne bojo več vračali !!!
Zdej bo treba pa najt eno drugo trgovino, ki bo mela tako nizke cene in bo vračala ivo.
Šit !
Zdej bo treba pa najt eno drugo trgovino, ki bo mela tako nizke cene in bo vračala ivo.
Šit !
Out of my mind. Back in five minutes.
twosocks ::
Ljudje, konec veselja...
Sam, a to vse štacune al sam essedi ne bodo vračal IVE?
Ker tam poleg essedija je še štacuna PC-gratis, mrbit bi pa oni kej mel pametnega...(http://www.pcgratis.it/pcgratis/home.ht...
Sam, a to vse štacune al sam essedi ne bodo vračal IVE?
Ker tam poleg essedija je še štacuna PC-gratis, mrbit bi pa oni kej mel pametnega...(http://www.pcgratis.it/pcgratis/home.ht...
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Seadoo ::
Ja samo essedi ne bo vračal ive. Ampak full je čudno, a ni to malo v nasprotju z zakonom ? A to se lahko trgovina kr odloči in ne vrača IVE, al kaj ?
Una trgovina 20m nižje od essedija je pa draga za popizdit.
Una trgovina 20m nižje od essedija je pa draga za popizdit.
Out of my mind. Back in five minutes.
crt ::
To je stvar trgovine kako se odloči. Nekatere trgovine tudi ne izdajajo ive. Izdajajo samo TAX FREE. Pri tem pa na kompasu pobereš nazaj denar, samo kompas si vzame svoje %. Mogoče bodo vsaj TAX FREE izdajali...
lp Crt
P.S.: V Trstu je še ena podobna trgovina Centro HL. Naslov je www.centrohl.it . Mislim, da cene niso pretirane. Tudi tukaj je treba prej naročit stvari.
lp Crt
P.S.: V Trstu je še ena podobna trgovina Centro HL. Naslov je www.centrohl.it . Mislim, da cene niso pretirane. Tudi tukaj je treba prej naročit stvari.
andro ::
Ve kdo kak so cene v hrvatiji?
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
DanKick ::
crt:
Si že kaj kupoval v tej trgovini (Centro HL)?
Pogledano na hitro se mi zdi, da je možen nakup samo preko interneta.
Si že kaj kupoval v tej trgovini (Centro HL)?
Pogledano na hitro se mi zdi, da je možen nakup samo preko interneta.
crt ::
Ne, tukaj se nisem kupoval. Zdi se mi, da prodajajo stvari tudi v trgovini, vendar je treba prej naročit. V Trstu imajo dve trgovini. Za se prepričat če je res tako, bi pa morali poklicat dol.
lp Crt
lp Crt
AndrejX ::
Essedi je še zmerom zakon! Prej so bile nekatere cene 50% nižje kot pri nas, zdaj, vštevši davek, pa so "samo" še 35%. Še vedno se splača. Roba je 100% kvalitetna, ne pa kot pri našem Mlac**u, ko sem v 50% naletel na škart.
DanKick ::
Ja, malo podrobneje sem "prelistal" stran Centrohl.it. Glede na to, da pri trgovinah na terenu, kot temu pravijo oni, lahko plačaš z bankomat kartico (samo Italijani, jasno) sklepam, da je plačilo z gotovino samoumevno.
In drugič; na strani so podrobna navodila (celo prevedena v naš preljubi jezik) kako priti do trgovine, ki se nahaja v Trstu.
Naprej lahko sklepate sami.
In drugič; na strani so podrobna navodila (celo prevedena v naš preljubi jezik) kako priti do trgovine, ki se nahaja v Trstu.
Naprej lahko sklepate sami.
sazo ::
AndrejX kako lohka govoriš,da ima Essedi 100% robo.
Jaz pa moj kolega sva kupila v Essediju vse isti dan grafično,3 diske itd..od tega ni delala grafična in en disk.
Jaz pa moj kolega sva kupila v Essediju vse isti dan grafično,3 diske itd..od tega ni delala grafična in en disk.
mig ::
Se Vam zdi,da so se vredni nasega denarja?Ze prej so postali maksimalno arogantni,zdaj pa so nas pripravljeni prikrajsati za 19%,da oni prihranijo1-2%.In to pri tem,da imajo 70% strank iz Slovenije in Hrvaske.Se bom poskusil pozanimati ce to lahko kar tako naredijo.Meni so govorili da je to zacasno in da bodo v februarju ze vracali spet IVO.
Vem, kar vem. Kar sem kupil pri njih je bilo to, kar sem plačal in dela 100% brezhibno.Včasih sem dal tako malo denarja, da nisem bil prepričan, če je roba taprava. Pa je bila originalna in prvorazredna.
Brody ::
andrejx : ne plozaj. Jst sm enkrat nabavu v essediju in nikoloi več, disk se je sjebu po enem tednu. In sm čakal na garancijo 1 mesec!!! Pizda jim italjanska. Kupujte v Slo!
Ja, res je da reklamacije pošiljajo v Milano, zato pa traja tako dolgo. Ne vem, kako je z vami, ampak ko sam primerjam Essedi in recmo Mlac*m, te pri slednjem začnejo nategovat, da je to in ono, pa zaradi tega zadeve ni možno zamenjat. To so moje izkušnje. Vsi pa vemo, da so računalniške firme ena velika žalost, ker vsi iščejo čimveč lukenj v žepih kupcev, premalo pa se potrudijo, oz. se jim ni treba, da bi bila vsa roba kvalitetna. Ena firma je naprimer uradni zastopnik znane računalniške znamke, druga jo uvaža na črno, s tem, da je razlika v ceni 20%. Ko pa imaš težave s komponentami, vemo, pri kateri firmi nastanejo problemi. Sam sem prepričan, da ima Essedi poceni in dobro (legalno) robo.
FlipeR ::
VSEKAKOR...DA VAS POMIRIM! ESSEDI NI MRTEV! Imajo pa trenutno probleme, ker jim Italijanska davkarija se ni vrnila davkov za celo prejsnje leto!!!! To so dragi moji MILIONI LIR!!! Sem jih mailal danes in je reku tipo iz ESSEDIja, da ce bi se naprej vracali IVO, bi bankrotirali! Opozoril sem ga se, da izgubljajo stranke iz Slovenije na ta nacin in zagotoviu mi je, da bo takoj ukrepau v sedezu firme...ki je BTW V FIRENCAH IN NE MILANU! Tolko za zdej! Je reku da me bo obvescal sproti po mailu, jaz pa naj pisem na forum, kaj se dogaja...
Filip
Filip
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
Pretorijanec ::
Zdej pa resno. Kva pa vracajo zdej ce ne IVE? Kako sploh IVA deluje? A mi en prosm USE opise. Od tega kolk lahk spravm na en potn list IVE, do tega kolk vrejo,... Thx!
Lyu ::
Daj boys pomirtese, to sploh ne velja več. Dons sem bil pri Andreiu (šefe essedia), kateri mi je brez kakršnih komplikacij naredu fakturo za povračilo IVE.
Hojne ::
Same laži.
Jst pa Sazo sva bla dons 3.2. dol ob 11-tih in je reku, da še ne vračajo. Po moje sam hočjo zaslužt s tem, da par mesecev ne bojo vračal in v svoj žep pobasal.
Jst pa Sazo sva bla dons 3.2. dol ob 11-tih in je reku, da še ne vračajo. Po moje sam hočjo zaslužt s tem, da par mesecev ne bojo vračal in v svoj žep pobasal.
mig ::
Dobro,
Poleg Italijanov nas zajebavate še vi.
Danes sem klical in se preden pozdravis ti ze rece da ne vracajo IVE.
Dokler ne vrnejo IVE ne grem iz principa kupit nič k lopovom,tudi ce so najcenejsi!Predlagam isto tudi ostalim,da jih k temu prisilimo.
Poleg Italijanov nas zajebavate še vi.
Danes sem klical in se preden pozdravis ti ze rece da ne vracajo IVE.
Dokler ne vrnejo IVE ne grem iz principa kupit nič k lopovom,tudi ce so najcenejsi!Predlagam isto tudi ostalim,da jih k temu prisilimo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti radeona 8,5kOddelek: Kaj kupiti | 2048 (1468) | HeMan |
» | Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5452 (4603) | eiht |
» | tržaški essedi ne vrača več I.V.E.Oddelek: Kaj kupiti | 1338 (1095) | Trdi |
» | IVAOddelek: Strojna oprema | 1582 (1330) | Gogo |
» | Kvaliteta pri Essediju- ItalijaOddelek: Kaj kupiti | 2181 (1602) | Pat_MaGroin |