Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 zahteva aktivacijo pa čeprav je aktiviran!
Windows 7 zahteva aktivacijo pa čeprav je aktiviran!
s1m0n ::
Po 3-4mesecih sem vklopil prenosnika in je opravil vse posodobitve zdaj pa zahteva aktivacijo in preosmerja na MS stran in
me opozarja da Windows ni legalen :) a pod Sistem še vedno piše, da je aktiviran. Gre za original win7 premium x86.
To se mi pojavlja od danes ko je namestilo popravek KB971033
A naj kar pustim a je potrebno kaj naredit ? Ker trenutno ostaja na aktiviran
Prenosnik je z Win bil uporabljen mogoče 2-3tedne ostalo je bil izklopljen 3-4mesece :)
me opozarja da Windows ni legalen :) a pod Sistem še vedno piše, da je aktiviran. Gre za original win7 premium x86.
To se mi pojavlja od danes ko je namestilo popravek KB971033
A naj kar pustim a je potrebno kaj naredit ? Ker trenutno ostaja na aktiviran
Prenosnik je z Win bil uporabljen mogoče 2-3tedne ostalo je bil izklopljen 3-4mesece :)
Če napiše da Windows ni legalen po online aktivaciji (odpre spletno stran in sledim navodilom)
mah če ostaja aktiviran se ne bom sekiral :)
mah če ostaja aktiviran se ne bom sekiral :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
mr1two ::
Če ti bo še en čas nagajal, da ni aktiviran je najbolje da pokličeš microsoft support center. Tam vse zveš in se da vse zmenit.
Zaenkrat je nehal :) Sem odstranil KB70133 ali kako je bila oznaka posodobitve!
Nevem kako sploh lahko pride do tega pri original sistemu, ki je skoraj da nedotaknjen
Nevem kako sploh lahko pride do tega pri original sistemu, ki je skoraj da nedotaknjen
To bo tudi možno ja :) Zato ker imam polek Slovenskega jezika še Nemško gor
Ampak sem odstranil to posodobitev in mi več ne teži!
Ampak sem odstranil to posodobitev in mi več ne teži!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1406202 (18029) | tetriandoch |
» | Windows 7 dobil dodatna tri leta razširjene plačljive podporeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10617 (8003) | gendale2018 |
» | Legalna/piratska programska opremaOddelek: Programska oprema | 4014 (3359) | D3m |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57379 (39120) | mtosev |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18537 (16834) | Rok22 |