Forum » Kaj kupiti » integrirane zvocne kartice
integrirane zvocne kartice
komadich ::
Pozdravljeni,
ali so integrirane zvocne kartice dobra nalozba iz vidika koncne hitrosti racunalnika? Ali uporabljajo svoj procesor ali glavno CPE?
hvala,
komadich
ali so integrirane zvocne kartice dobra nalozba iz vidika koncne hitrosti racunalnika? Ali uporabljajo svoj procesor ali glavno CPE?
hvala,
komadich
Gh0st ::
Kolikor vem iz lastnih izkušenj:
- ne zasedajo ti PCI porta
- kvaliteta zvoka je malce slabša
- priklopiš lahko samo osnovne naprave (zvočnike, joystick, mikrofon) ne moreš pa recimo surround 4-ih zvočnikov...
- Jest mam sicer še vedno 4 leta staro plato k ma integrirano zvočno, pa dela vse čist gut.
- ne zasedajo ti PCI porta
- kvaliteta zvoka je malce slabša
- priklopiš lahko samo osnovne naprave (zvočnike, joystick, mikrofon) ne moreš pa recimo surround 4-ih zvočnikov...
- Jest mam sicer še vedno 4 leta staro plato k ma integrirano zvočno, pa dela vse čist gut.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
McHusch ::
novejse plosce imajo ze tudi integrirane zvocne s 4.1 ali celo 5.1 zvokom
CPU ti pijejo tiste AC'97 zvocne, one ko pa majo svoj cip (recimo Creative CT5880) pa ne
CPU ti pijejo tiste AC'97 zvocne, one ko pa majo svoj cip (recimo Creative CT5880) pa ne
tha_man ::
Pa v večini primerov je kvaliteta zvoka dovolj samo za kak cheap-ass računalniški komplet zvočnikov, za karkoli malo boljšega pa sucks.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
nojus ::
imam epox 8ka2+ plato, ki ima 5.1 ac3 realtek zvocno integrirano.
kvaliteta zvoka poden od podna. zdej sem si pa ubodu creative audigy in res rula.
upam da mi ne bo potrebno se kdaj poslusati to integrirano zadevo.
kvaliteta zvoka poden od podna. zdej sem si pa ubodu creative audigy in res rula.
upam da mi ne bo potrebno se kdaj poslusati to integrirano zadevo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica ali slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1458 (976) | Toxic |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2519 (1935) | cinkaCR7 |
» | soundstorm vs. audigy 2 ZSOddelek: Strojna oprema | 2289 (1466) | igor0203 |
» | Katera zvočna?Oddelek: Kaj kupiti | 1089 (939) | kikicar |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8230 (7025) | matjash |