Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi noče inštalirat win XP
Zakaj mi noče inštalirat win XP
jcb ::
Na spletu je opisano tako preprosto, da sam flikneš notri CD win XP in v 1 uri je naloženo.
Dam notri CD WIN XP v biosu dam an prvo mesto za boot CD še enkrat zažene, potem pa mni napiše, da ga ni najdu cd-ja in da manjka NTLDR is Missing.
Spodaj pa pritisnite Ctrl + Alt + Delete in zgodba se ponovi.
Zdej al je možno, da nimam pravi CD, da sem kaj zamešal v BIOSU, da kaj druzga ne dela.
Slika:
http://www.Slikomat.com/slika/4485776.h...
Dam notri CD WIN XP v biosu dam an prvo mesto za boot CD še enkrat zažene, potem pa mni napiše, da ga ni najdu cd-ja in da manjka NTLDR is Missing.
Spodaj pa pritisnite Ctrl + Alt + Delete in zgodba se ponovi.
Zdej al je možno, da nimam pravi CD, da sem kaj zamešal v BIOSU, da kaj druzga ne dela.
Slika:
http://www.Slikomat.com/slika/4485776.h...
- spremenil: jcb ()
#000000 ::
Al nimaš botabilnega CD-ja, al pa ne pritisneš nobene tipke, vedno ti zahteva press any key nekaj v tem smislu.
#000000 ::
Ne paničari, če imaš še en delujoč računalnik s pekačem si lahko sam narediš botabilni CD vzemeš tole orodje KLIK in greš po stopnjah pa še v slovenskem jeziku je vmesnik, če kej ne bo jasno pa sporoči.
Aja al pa skini kje s travnika in uporabi kodo ki je nalepljena na mašini.
Aja al pa skini kje s travnika in uporabi kodo ki je nalepljena na mašini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Xserces ::
lej ce mas se en racunalnik potegn dol najnovejse XP odpri z POWER ISO in BURN :) avtomatsko ti nardi bootable... in se uspodi ti pise a je bootable ali ne...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
jcb ::
Zdej je težava v WIN XP, da sploh nimam ustrezne kopije, normalno, če pa ni tako preprosto, kar z neta potegnit, zapečt in uporabljat.
Me pa zanima, če ima kdo za prodat WIN XP, VISTA pište na ZS sporočila. Naj bodo orginalni
Me pa zanima, če ima kdo za prodat WIN XP, VISTA pište na ZS sporočila. Naj bodo orginalni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo za duso malo za res :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2440 (1190) | T-Mac |
» | Ne znam instalirat windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1042) | Zheegec |
» | Nujno rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 953 (887) | SanAndreas |
» | Windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 943 (836) | Shark100 |
» | Instalacija XP brez disketarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1210) | Easy D |