Forum » Pomoč in nasveti » Nujno rabim pomoč!
Nujno rabim pomoč!
SanAndreas ::
Ko sm inštaliral Win98 preko trdega diska in je že inštaliran do konca.
Potem pa sem prišel v Win98 in tam želim inštalirati Windows XP Pro, pa ne morem, ker ne zazna moj zadnji najnovejši DVD-ROM NEC AD-7201S SATA priključek.
Se mi zdi, da je to najbrž zato, ker Win98 nima tega driverja ali ni tako?
Kdo mi lahko prosim kako pomaga, ker nujno rabim za inštalirati v mojem PC-ju, kajti tu pišem od prijatelja?
Hvala za pomoč!
Potem pa sem prišel v Win98 in tam želim inštalirati Windows XP Pro, pa ne morem, ker ne zazna moj zadnji najnovejši DVD-ROM NEC AD-7201S SATA priključek.
Se mi zdi, da je to najbrž zato, ker Win98 nima tega driverja ali ni tako?
Kdo mi lahko prosim kako pomaga, ker nujno rabim za inštalirati v mojem PC-ju, kajti tu pišem od prijatelja?
Hvala za pomoč!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
Ali pa kako narediti da se bo v Win98 prikazal DVD-ROM s SATA priključkom?
Ali pa ima kdo kakšno idejo?
Ali pa ima kdo kakšno idejo?
Ja kako naj inštaliram WinXP, če pa ne zazna DVD-ROM?
Ja seveda imam problem, v BIOS-u imam nastavljeno za first CD-ROM Boot, potem pa sm dal CD Win98, v katerem se pokaže Zagonski meni za podporo s CD-ROM, ampak potem po preverjanju je pisalo: No driver found :(
Kaj šele WinXP ?! Daj Tr0n prosim hitro mi povej kako rešiti, da mi bo deloval DVD ROM?
Kaj šele WinXP ?! Daj Tr0n prosim hitro mi povej kako rešiti, da mi bo deloval DVD ROM?
Tr0n ::
Preveri na strani od maticne, ce imajo kak BIOS update or something in ce lahko bootas s SATA DVD ROM-a.
#000000 ::
Imaš floppy disketar ? Zdownloadaj si madboot in naredi zagonsko disketo, potem bootaš mašino z njim, ter vtakneš notri cd in pritisneš install win xp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios ne zazna sata diskaOddelek: Strojna oprema | 3657 (3163) | amigo_no1 |
» | "Format C" - kako narediti ???Oddelek: Operacijski sistemi | 2632 (2034) | Damjan Jagar |
» | Formatiranje diska ter install WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 7423 (7296) | PrimozR |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | TEAC 40X (CD-540e)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1343) | Han |