» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
83 / 318
»»

phixion ::

Danes ekspresno prejel Convoy BD06. Kako se spreminja mode?

simon2704 ::

valdo je izjavil:

Smetim, ta tema je super in redno jo berem;
iščem temo o majhnih preklopnih nožih? -tu je nekaj ampak to ni to
Želel bi kupiti enega(dolžina rezila čim manjša) ampak da je oster "kot britva"
Na GB gledam zanamko GANZO uporabno ima kdo izkušnje?

Hvala!


GANZO, za to ceno so kar v redu nožki, G729 je sicer dostojna kopija spyderco paramilitary nožka, s sicer slabšim jeklom (440c spada danes v srednji razred, včasih pa je bilo to top jeklo), sicer bi imel raje original, a ta stane +100EUR, več o jeklih poglej tule: http://knifeinformer.com/discovering-th...

Ganzo ima kar dobro robo za ta denar, ameriški proizvajalci pa so malo predragi za moj žep, npr. meni je zelo všeč tudi Sanrenmu LAND 9103 (z dostojnim 12C27 jeklom), original Chris Reeve Sebenza 21 pa stane ca 400$;

najboljs da pogledas kar sam review o G729:

Samael ::

Jaz se s tem ne strinjam :) Uredu izgleda, bleščeči nožki za igranje, premetavanje po rokah, tudi v yt reviewih deluje lepo in nato za nedoločen čas spraviti v predal.

Prvi preklopni Ganzo nož s kitajske, ki je prišel na moj naslov (mislim, da je bil G723, kopija solidega Kershaw Volt II noža, ki ga žal ne najdem več), se po prvem, res prvem odprtju, ni več zaprl (tista kovina za zaklop med sendviči ročaja je prišla na povsem drugo stran ročaja preko rezila - pa se zafrkavaj s tem, razstavljaj in potem znova, ko potrebuješ nož), ta moment si lastim samo še enega Ganza, to je nepreklopni GANZO G8012, ki ga imam slabe pol leta, pa se umetna masa ročaja že začenja pacati, degradirati v lepljivo zmes (čeprav ni zapustil doma oz. se z njim ni počelo ničesar).

Zgoraj so bili izpostavljeni za primerjavo noži v 100-200USD cednovnem razredu, pa čeprav dobiš dandanes soliden brand quality control nož za 25USD.

KA-BAR Dozier iz US s poštnino vred pride z ebaya za tam okoli 25USD. Odlična zadeva, vredna vsakega centa!
Tudi Ontario Rat 1, če malce prebrskaš ne bi smel biti kaj dražji. CRKT, BOKER in Kershaw pipci so že težko nad 25USD. Opinel št. 2 - 12 pod 20USD. Potem je tu še budget Spyderco byrd linija ... če želiš kaj večjega, nepreklopnega, je Cold Steel legendarnega taktičnega SRK zdaj v trdi SK-5 različici ponudil za borih 42USD (za AUS8 verzijo sem dal 80USD in laminatno SAN MAI verzijo 120USD). Pa Švedski Mora in Finski Marttiini ... vse pod ali okoli 30USD.
To je samo na hitro nekaj primerov tako na pamet - iz glave.
Res, res ni razloga da daš 15USD za ponaredek dvomljive kakovosti, ko imaš pa real deal za 25USD.

Pa ok, kot igrača in za postavljanje pred prijatelji, bo tudi 10USD pipc dovolj, v momentu pa ko to potrebuješ kot orodje, pa želiš da zadeva deluje. Pa sploh ne govorimu tu o nekih velikih denarjih. Par eur več.
Je neki razlog, zakaj so tile kitajski raznorazni Cr-Mo-V ponaredki brand modelov banani na praktično vsakem resnem blade forumu.

Na hitro sem poslikal par kvalitetnih POCENI brand nožev (Ka Bar, Kershaw, Spyderco, Ontario, Herbertz..) od katerih me ni prišel niti eden preko 30USD. Na vsakega teh se zanesem. Na Ganzota? Mogoče bo ok, mogoče ne bo. Jaz pa pri tem ne želim "mogoče" in nekaj, kar lepo izgleda predvsem za youtube review.



/rant off :P

Samael ::

Okapi je izjavil:

Ja, samo klasične lahko bolje oziroma lažje nabrusiš.
Drugače pa, najboljši so tile ;) - tudi zelo ostri, če jih dobro nabrusiš.


Opa, frajer... vgraviran lastni nickname :) Jaz imam pa "daljšega" .. če to šteje :D


Polmeterski pipec Opinel N°13 (ob Cold Steel SRK "Sam Mai III" nožu)
Moram zdaj nehati, predno me Gregor opomne, da smo tu lučkarji :)

simon2704 ::

Lepa zbirka, samo da je večino teh pod 30 USD izdelanih na kitajskem Spyderco byrd linija – v celoti izdelena na kitajskem (in ja iz 8Cr13MoV jekla), KA-BAR Dozier – made in taiwan (torej kitajc), Ontario Rat 1 – made in taiwan, opinel je francoz, ... In pričakovano delajo kitajci vse boljšo robo. Sanrenmu - Realsteel mi tudi ne deluje primitivno Ne govorimo o ponaredkih, pod tem pojmom razumem izdelke, ki se predstavljajo kot da so neka določena znamka, vendar to niso. Sam nimam slabih izkušenj, a če zdržijo sekanje drv, potem jih tudi jaz ne bom kar tako sesul:



Glede jekla pa 440C je čisto primerljiv z AUS-8

matobeli ::

Pff. Da bi vsaj eno 18650 lahko not zabasal. :P

Samael ::

simon2704 je izjavil:

KA-BAR Dozier – made in taiwan (torej kitajc), Ontario Rat 1 – made in taiwan,

To nikakor ni isto. Niti pod razno. Kitajci ne delajo AUS-8 jekla. Za američane ga delajo Japonci in Tajvanci. Tisti, ki smo dlje v teh vodah, vemo da je razlika med tem kot dan in noč.
Tudi primerjava med 440C in AUS8 ni na mestu. 440C ki ga uporabljajo napr. v Benchmade nožih bistveno bolje drži ostrino, kot 440C v crappy el cheapo china Smith & Wesson nožih (heat treatment) pri čemer 440C in aus-8 nista niti enake kemične sestave. Vsak ima svoje pluse in minuse.

AUS-8 vsekakor ni kakšno elitno jeklo, je pa ob primerni obdelavi (kar brand noži vsekakor imajo) nekaj boljšega, kar dobiš za to ceno. Cold Steel in SOG ga uporabljajo že leta v nekaterih svojih najpopularnejših rezilih. Jaz vidim v tem jeklu kompromis boljšega iz obeh svetov (karbonskega na eni strani in stainless na drugi).
Oba noža iz moje zbirke na desni strani slike (Cold Steel SRK in pa SOG seal pup elite), ki ju uporabljajo ameriške seal enote kot del uradne zadolžitve sta iz aus-8 jekla:


Tudi 404C nožev, ki dandanes zavoljo kitajcev, ki so iz tega nekoč priljubljenega jekla naredili sranje, niso več tako popularni imam kar nekaj in ti povem, da je razlika med brand 404C noži na eni strani in raznoraznimi el cheapo kitajskimi 404C smith and wesson, remingon in podobno lepo zvenečimi imeni nizke kvalitete.

Pa ne razumi me napačno. Tu nisem kakšen fanboy "ameriškega made in china" in podobno. Zanimal me je fenomen teh cheap kopij tipa Ganzo, Cima, Harnds .. naročil, preskusil in ne. Nihče me ne bo prepričal, da je vredno z nekim Ganzo G727 za katerega sem dal cca 15USD in ki je kopija Ontaria Rat 1 (za katerega sem dal 25USD) prišparati 10USD. Blade play, slabo držanje ostrine ... izguba časa.
Strinjam se tudi, da iz kitajske dobiš marsikaj kvalitetnega za manj denarja (moj telefon je Xiaomi, moje svetilke... to ono, tretje..) vendar budget noži niso med tem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

RockyS ::

Danes prejel imalent hr20, v roki deluje ok le vrtljiv mehanizem je boge kvalitete napram vsemu ostalemu. Zraven je tud bila 18650.

Lp

gregor ::

Ti noži so pa cela znanost :)

Ne bi bilo nič narobe če bi odprli novo temo

Morda pa postanem še nožkar ;)

Samael ::

simon2704 je izjavil:

In pričakovano delajo kitajci vse boljšo robo. Sanrenmu - Realsteel mi tudi ne deluje primitivno Ne govorimo o ponaredkih, pod tem pojmom razumem izdelke, ki se predstavljajo kot da so neka določena znamka, vendar to niso.


Joj, naj ne začnem še to...

Ganzo G621 kopija od Buck FlashPoint 770
Ganzo G6801 kopija od Chris Reeve Sebenza
Ganzo G701 kopija od SOG Aegisa
Ganzo G702 kopija od Blackhawk Hornet II
Ganzo G704 kopija od Heckler & Koch HK 14205
Ganzo G706 kopija od Gerber Mini Remix
Ganzo G707 kopija od Pro-Tech the Don
Ganzo G710 kopija od Benchmade 950 Osborne Rift
Ganzo G711 kopija od Benchmade 746 Onslaught
Ganzo G712 kopija od Benchmade 860 Bedlam
Ganzo G713 kopija od SOG FF10 Fusion Salute
Ganzo G716 kopija od Heckler & Koch 6000010SBK MP5 AUTO
Ganzo G717 kopija od Chris Reeve Sebenza
Ganzo G719 kopija od SOG FF30 Fielder
Ganzo G720 kopija od Lionsteel SR-1
Ganzo G7211 kopija od Emerson Viper
Ganzo G723 kopija od Kershaw Volt II
Ganzo G725 kopija od Buck 303 Cadet
Ganzo G727 kopija od Ontario 8848 RAT 1
Ganzo G729 kopija od Spyderco C81 Para Military 2
Ganzo G732 kopija od Spyderco C10 Endura
Ganzo G733 kopija od Spyderco C90 Stretch
Ganzo G738 kopija od Benchmade 580 Barrage
Ganzo G7391 kopija od Benchmade 551 Griptilian
Ganzo G7431 kopija od Böker Magnum Bondsman
Ganzo G7452 kopija od Heckler & Koch AXIS
....

Ganzo kopija od.... to lahko počnem v nedogled... ampak kar želim povedati, je da četudi se najde med originali nekaj dražjih nožev tipa Chris Reeve Sebenza je po drugi strani med njimi marsikateri (SOG Fielder, Böker Magnum, Kershaw, Rat 1...) ki je zgolj malenkost, res malenkost dražji od poceni kitajske kopije iz slabših materialov in quality kontrole. Ali pa želiš povedati, da so kopije v bistvu boljše? Zanesljivejše? :)
Zakaj, le zakaj ne bi človeku svetoval "pusti poceni kopijo, daj raje 10eur več in si kupi zaneslivejši original iz boljših materialov. Pojdi na ebay, kupi si kvalitetnega Ka Bar dozier za nek drobiž, pa ti bo služil 30 let in pozabi na kitajsko kopijo le tega...".
Pa ajde, če je igrača za premetavanje po roki ... ampak nekateri vidimo v tem tudi orodje, nekaj na čigar zanesljivost računamo. Moja izkušnja s tistimi tremi ali štirimi Ganzo noži, ki so šli skozi moje roke (no, GANZO G8012 imam še vedno - zaradi degradacije tiste čedalje bolj lepljive gume v ročaju ga ne morem poturiti nikomur) pač ni takšna.

P.S.
Gregor sorry no - saj se bom vrnil na pravo pot! :P Jutri bodo že novi deali lučk.. ;-)

noraguta ::

Ne hoče povedatvda kopije dražje prodajajo pod svojim imenom. Men še ni ratal znucat noža al pa sekire.
Lyčke ta atare še petvoltne smo menjal. Te ledkce la kar svetjo. Baterije je vse kar je za merkat. Eno ma meglite. Eno kao creed dve hofer lidl varjanto.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Samael ::

RockyS je izjavil:

Danes prejel imalent hr20, v roki deluje ok le vrtljiv mehanizem je boge kvalitete napram vsemu ostalemu. Zraven je tud bila 18650.

Lp

Meni pa to ni tako zelo napačno in me je ravno ta mehanizem prepričal v nakup te čelke. Ko imaš zadevo na glavi se mi zdi vsekakor bolj priročno z eno roko rahlo zavrteti mehanizem, kot za regulacijo pritiskati gumb na glavi. Sploh če je ta nekoliko trši :P

perci ::

pa še brezstopenjski je...top

koyotee ::

Res bi lah nehal smetit s temi noži.
In the other news, BLF GT končno plačan in naročen :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

radmannsdorf ::

Ker lampe večinoma kupujemo na Gearbest, pride tole v poštev tudi za nas -> Gearbest Slovenija

gregor ::

Nove kode

http://budgetlightforum.com/comment/123...

Ali je komu poznan Tomo T4 polnilec?

Samael ::

Običajno ohišje s PCB-jem v katerega vstaviš 18650 baterije in ga uporabiš kot powerbank? Meni se zdi malce drag (cca 10 eur s poštnino), glede na to, da zraven ni baterij. Na mimovrste so ob pogostih akcijah Xiaomi 10.000mAh polnilci prve generacije (s štirimi 18650 LG baterijami) cca 14 eur.

Sam sem pred nedavnim naročil nekaj podobnega za 3USD na ebayu, kako se pa obnese pa še ne vem - polžja pošta. Predvidevam, da ima vsaj low voltage protection. (zanima me samo output funkcija, filal jih pa ravno ne bom v tem)
Kul je imeti ob vseh teh zalogah 18650 baterij pri bajti nekaj, kar ima zmožnosti polnjenja drugih naprav. V končni fazi ti pa za silo to naredijo tudi Liitokala Lii-100,202,402... polnilci, ki jih imamo menda že vsi v tej temi :)

Okapi ::

Sodeč po ocenah ima zaščito pred izpraznjenjem. Za dodatnih 6 evrov dobiš zaslon LCD s stanjem vsake baterije posebej, in vtič USB C. Vredno, nevredno? Kdo bi vedel, jaz sem ga kar naročil;-)

pierch ::

Včeraj dobil F3 in moram reči da me je še bolj impresionirala kot F1. Mislim, da jo bom kar zadržal zase in frocu dal kako drugo ali pa nabavil še kakšno :)
Pierch

kody ::

kje dobit najhitreje 18650 baterije...pa da so ql?

barakus ::

Jaz sem naročil 3xF1, prvo sem dobil 10 dni nazaj, ostali pa še ne, upam, da bodo pred božičkom :)

kody ::

enako jaz...dve prišli ena ne...

Samael ::

kody je izjavil:

kje dobit najhitreje 18650 baterije...pa da so ql?

nkon.nl - "hitro & zanesljivo" bi se lahko glasila reklama, v praksi pa to pomeni, da imas baterijo preverjene kvalitete doma v kakšnem tednu dni.

kody ::

Hvala ti...imas kaksno preferenco za v F1?
Narocil litokal, samo ne vem ce bodo do bozica...

Samael ::

Dobra stara in cenovno ugodna Panasonic NCR18650B, ki bi povsem zadostovala za F1, je ta moment na nkon-u Out of stock, tako da predlagam nekoliko novejši Sanyo NCR18650GA in/ali Samsung INR18650-35E (obe sta precej podobni).

Okapi ::

Eno vprašanje - Samsung ima 100 mAh več in je pol evra cenejši. Zakaj bi kdo sploh razmišljal o Sanyu? A ima kakšno prednost, ki nepoznavalcu ni razvidna?

radmannsdorf ::

Sanyo je zakon firma.
Naredili so eno najboljših klasičnih baterij Eneloop.

Zgodovina sprememb…

tictac ::

kopujete preko https://www.gearbest.com ? je varno, dobre izkušnje ?

pierch ::

Zaenkrat osebno nimam pripobm. Tudi reklamacije so mi vedno v mojo korist resili.
Pierch

Samael ::

Okapi je izjavil:

Eno vprašanje - Samsung ima 100 mAh več in je pol evra cenejši. Zakaj bi kdo sploh razmišljal o Sanyu? A ima kakšno prednost, ki nepoznavalcu ni razvidna?


Obe bateriji se običajno prodajata kot 3500mAh, datasheet pa za obe pravi enako:
Capacity:
Minimum 3350mAh
Typical 3450mAh

NCR18650GA: https://www.orbtronic.com/content/Datas...
INR18650-35E: http://downloads.cdn.re-in.de/1400000-1...

Sanyo NCR18650GA je med lučkarji malenkost bol priljubljena, ker se glede na teste nekoliko boljse obnese pod večjo obremenitvijo, pri večjih temperaturah in da od sebe nekaj malega ampov več, Samsung 35E pa v sebi skriva kakšen procent več kapacitete.
Ker gre tu za sicer povsem sorodni bateriji enakega ranga so te malenkosti minorne. GA je bila sprva cenejša in lažje dostopna, zdaj je na nkonu cenejša 35E.

Osebno se sam zadnje čase bolj nagibam nakupu bolj "futureproof" high drain 10A - 15A baterijam, ki pa imajo praviloma manjšo kapaciteto (Samsung 30Q je ta moment cenovno najugodnejša).
Zaenkrat še ne moreš imeti vsega, zato sta zgoraj omenjeni bateriji (ki se jima pridružuje LG-jeva MJ1) trenutno na vrhu kot kompromis med kapaciteto in amperažo.

tictac ::

pierch je izjavil:

Zaenkrat osebno nimam pripobm. Tudi reklamacije so mi vedno v mojo korist resili.


se izplača uporabit: Unregistered Air Mail(no tracking information) (No Tracking Number) = je malo ceneje ?

Samael ::

tictac je izjavil:

pierch je izjavil:

Zaenkrat osebno nimam pripobm. Tudi reklamacije so mi vedno v mojo korist resili.


se izplača uporabit: Unregistered Air Mail(no tracking information) (No Tracking Number) = je malo ceneje ?

Ja, itak. Ravno teden-dva nazaj smo imeli o tem tu debato :) Ce ni trackinga bo paypal v primeru tezav po vecini na strani kupca. GB to ve. Če gre kaj narobe skušajo kdaj kaj zavlačevati, ti ponuditi del kupnine itd, ampak če se ne pustiš takoj odgnati, vrnejo vse.
Registered (vsaj po mojih izkušnjah) tudi rado pristane na carinski pošti (potencialen strošek 5 eur za postopek) medtem ko gre unregistered večinoma skozi.

krneki0001 ::

Samael je izjavil:

simon2704 je izjavil:

In pričakovano delajo kitajci vse boljšo robo. Sanrenmu - Realsteel mi tudi ne deluje primitivno Ne govorimo o ponaredkih, pod tem pojmom razumem izdelke, ki se predstavljajo kot da so neka določena znamka, vendar to niso.


Joj, naj ne začnem še to...

Ganzo G621 kopija od Buck FlashPoint 770
Ganzo G6801 kopija od Chris Reeve Sebenza
Ganzo G701 kopija od SOG Aegisa
Ganzo G702 kopija od Blackhawk Hornet II
Ganzo G704 kopija od Heckler & Koch HK 14205
Ganzo G706 kopija od Gerber Mini Remix
Ganzo G707 kopija od Pro-Tech the Don
Ganzo G710 kopija od Benchmade 950 Osborne Rift
Ganzo G711 kopija od Benchmade 746 Onslaught
Ganzo G712 kopija od Benchmade 860 Bedlam
Ganzo G713 kopija od SOG FF10 Fusion Salute
Ganzo G716 kopija od Heckler & Koch 6000010SBK MP5 AUTO
Ganzo G717 kopija od Chris Reeve Sebenza
Ganzo G719 kopija od SOG FF30 Fielder
Ganzo G720 kopija od Lionsteel SR-1
Ganzo G7211 kopija od Emerson Viper
Ganzo G723 kopija od Kershaw Volt II
Ganzo G725 kopija od Buck 303 Cadet
Ganzo G727 kopija od Ontario 8848 RAT 1
Ganzo G729 kopija od Spyderco C81 Para Military 2
Ganzo G732 kopija od Spyderco C10 Endura
Ganzo G733 kopija od Spyderco C90 Stretch
Ganzo G738 kopija od Benchmade 580 Barrage
Ganzo G7391 kopija od Benchmade 551 Griptilian
Ganzo G7431 kopija od Böker Magnum Bondsman
Ganzo G7452 kopija od Heckler & Koch AXIS
....

Ganzo kopija od.... to lahko počnem v nedogled... ampak kar želim povedati, je da četudi se najde med originali nekaj dražjih nožev tipa Chris Reeve Sebenza je po drugi strani med njimi marsikateri (SOG Fielder, Böker Magnum, Kershaw, Rat 1...) ki je zgolj malenkost, res malenkost dražji od poceni kitajske kopije iz slabših materialov in quality kontrole. Ali pa želiš povedati, da so kopije v bistvu boljše? Zanesljivejše? :)
Zakaj, le zakaj ne bi človeku svetoval "pusti poceni kopijo, daj raje 10eur več in si kupi zaneslivejši original iz boljših materialov. Pojdi na ebay, kupi si kvalitetnega Ka Bar dozier za nek drobiž, pa ti bo služil 30 let in pozabi na kitajsko kopijo le tega...".
Pa ajde, če je igrača za premetavanje po roki ... ampak nekateri vidimo v tem tudi orodje, nekaj na čigar zanesljivost računamo. Moja izkušnja s tistimi tremi ali štirimi Ganzo noži, ki so šli skozi moje roke (no, GANZO G8012 imam še vedno - zaradi degradacije tiste čedalje bolj lepljive gume v ročaju ga ne morem poturiti nikomur) pač ni takšna.

P.S.
Gregor sorry no - saj se bom vrnil na pravo pot! :P Jutri bodo že novi deali lučk.. ;-)

Kaj ko bi odprl svojo temo o žepnih nožih. To je vedno zanimiva tema, pa vidim, da kr poznaš zadeve.
Sam sicer že nekih 25 let uporabljam gerberjeve nože, ampak ...

knap ::

Nova tema je odprta, vsi ljubitelji nožkov, vabim vas sem:

kateri kvaliteten nožek kupiti?

V tej temi pa gremo dalje z lučkami. :)

Hvala

LP

gregor ::

Ravnokar sem naročil in plačal za BLF GT, lučko velikanko, poznano tudi kot giggles ;)

Hi, it is finally happening! The BLF GT (AKA, Giggles) is available to be ordered!


130 eur, lučka, 8x samsung 35e in donacija za blf team

Astrulux S2 - C8 XP-L2 - Convoy L2 XP-L HI - Courui D01 XP-L HI - Convoy L2 with XHP35 HI - UF 1405 xhp35 HI - Convoy L6 xhp70 - BLF GT


precej majhna ;)




Je še kdo drug naročil to čučko?

LP

bojsi ::

knap je izjavil:

Nova tema je odprta, vsi ljubitelji nožkov, vabim vas sem:

kateri kvaliteten nožek kupiti?

V tej temi pa gremo dalje z lučkami. :)


Kul. Edino naslov popravi... žepen->žepni ;)

Samael ::

bojsi je izjavil:

knap je izjavil:

Nova tema je odprta, vsi ljubitelji nožkov, vabim vas sem:

kateri kvaliteten nožek kupiti?

V tej temi pa gremo dalje z lučkami. :)


Kul. Edino naslov popravi... žepen->žepni ;)


Ali ša še bolje brez "žepni" :P
Saj veš, lovski, taktični, survival ... Ne uporabljamo samo preklopne ;-)

daki1 ::

Na svetilki Convoj C8 je odpadel federček (
), ali sa do to kako popraviti, ali se naj poslovim od lučke in kupim novo. Imam tak podoben ( https://www.conrad.si/Spajkalnik-230-V-... ) spajkalnik, ali si lahko pomagam z njim ali je bolje kupiti novo svetilko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: daki1 ()

matobeli ::

Ni nič polomljenega zgleda, samo slab spoj je bil. Pomojem Bo šlo z tem spajkalnikom zalotat nazaj.

Samael ::

Nikar ne zavrzi. Zalotaj, kot je rekel matobeli.
V primeru, da je feder zlomljen (kar najbrž ni) dobiš na fasttechu paket desetih fedrov primernih za C8 za borih 1.22USD.
Alternativno lahko naročiš z aliexpressa paket stikal primernih za C8 za nekih 2 do 3USD (odtipkaj nekaj v smislu c8 flashlight switch) in zamenjaš vse skupaj.

daki1 ::

matobeli je izjavil:

Ni nič polomljenega zgleda, samo slab spoj je bil. Pomojem Bo šlo z tem spajkalnikom zalotat nazaj.


Ni zlomljen, samo odpadel je. Bom poskusil zalotat.

gregor ::

http://budgetlightforum.com/node/57247

BD06 19 USD
S2+ Clear 13 USD
Zanflare F2 7 USD
...

knap ::

Samael je izjavil:

bojsi je izjavil:

knap je izjavil:

Nova tema je odprta, vsi ljubitelji nožkov, vabim vas sem:

kateri kvaliteten nožek kupiti?

V tej temi pa gremo dalje z lučkami. :)


Kul. Edino naslov popravi... žepen->žepni ;)


Ali ša še bolje brez "žepni" :P
Saj veš, lovski, taktični, survival ... Ne uporabljamo samo preklopne ;-)


Ne gre več popravit, bom pisal adminom

phixion ::

No zdaj ko se bomo počasi prebili čez te nože, me zanima ali zna kdo nastavljati grupe na Convoy BD06. Bi se rad znebil SOS... Drugače sem pa zelo zadovoljen s svetilko, zelo kvalitetna izdelava + stranski gumbek:) Zdaj pa bo treba naročiti še nekaj saj mi je uspelo prodati LL P7:)

tictac ::

Samael je izjavil:

tictac je izjavil:

pierch je izjavil:

Zaenkrat osebno nimam pripobm. Tudi reklamacije so mi vedno v mojo korist resili.


se izplača uporabit: Unregistered Air Mail(no tracking information) (No Tracking Number) = je malo ceneje ?

Ja, itak. Ravno teden-dva nazaj smo imeli o tem tu debato :) Ce ni trackinga bo paypal v primeru tezav po vecini na strani kupca. GB to ve. Če gre kaj narobe skušajo kdaj kaj zavlačevati, ti ponuditi del kupnine itd, ampak če se ne pustiš takoj odgnati, vrnejo vse.
Registered (vsaj po mojih izkušnjah) tudi rado pristane na carinski pošti (potencialen strošek 5 eur za postopek) medtem ko gre unregistered večinoma skozi.



naročil Convoy S2+ LED Flashlight (2x) , sedaj pa iščem baterije 18650 (2kom) za omenjeno svetilko + polnilec.
kateri polnilec bi najbolj filal baterije https://www.gearbest.com/batteries/pp_6... ?

daki1 ::

daki1 je izjavil:

matobeli je izjavil:

Ni nič polomljenega zgleda, samo slab spoj je bil. Pomojem Bo šlo z tem spajkalnikom zalotat nazaj.


Ni zlomljen, samo odpadel je. Bom poskusil zalotat.


 Uspelo mi je

Uspelo mi je

:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: daki1 ()

barakus ::

Niti enkrat mi še ni uspelo ujeti S2+ za tistih $ 6.99 :/

matobeli ::

Jaz tud še čakam lii 500 :|

tictac ::

Okapi ::

Niti slučajno. Številka mAh na bateriji je nateg na suho. Imaš v tej temi dovolj priporočil, ne izumljat tople vode in iskat baterij neznanega porekla samo zato, ker so pol centa cenejše. Boš samo denar stran metal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()
««
83 / 318
»»