Forum » Strojna oprema » Optični pogon odpovedal?
Optični pogon odpovedal?
nanoleet ::
Živjo,
imam prenosnik HP Compaq 6910p in Windows 7 Pro. Optičnega pogona ne vidim v My Computer, prav tako ne v Device Managerju. Nimam pojma, če je pogon kdaj deloval, saj ga odkar sem naložil Windows niti nisem uporabil, le-te pa sem normalno lahko naložil.
BIOS sem nastavil na tovarniške nastavitve v upanju, da mi bo to rešilo težavo, vendar se je pojavil BSOD ob zagonu. Ugotovil sem, da to povzroči možnost "SATA Native Mode", ko je nastavljena na Enable.
Ima kdo idejo kako pogon spraviti v pogon? :)
Lp,
Matej.
imam prenosnik HP Compaq 6910p in Windows 7 Pro. Optičnega pogona ne vidim v My Computer, prav tako ne v Device Managerju. Nimam pojma, če je pogon kdaj deloval, saj ga odkar sem naložil Windows niti nisem uporabil, le-te pa sem normalno lahko naložil.
BIOS sem nastavil na tovarniške nastavitve v upanju, da mi bo to rešilo težavo, vendar se je pojavil BSOD ob zagonu. Ugotovil sem, da to povzroči možnost "SATA Native Mode", ko je nastavljena na Enable.
Ima kdo idejo kako pogon spraviti v pogon? :)
Lp,
Matej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3330 (2907) | barca |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2514 (1869) | astrofizik |
» | Težave s CD-rom pogonom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1493 (1332) | jan01 |
» | PIO mode problem - pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1359 (1305) | ajko |
» | Problem CD-ROMOddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (1072) | neki123 |