Forum » Pomoč in nasveti » iPod Nano 6th
iPod Nano 6th
kerco46 ::
Torej, mene zanima ali lahko na iPod 6th shranimi text?
Govora je bilo, da ne gre...našel sem pa eno stran, kjer piše, da bi naj šlo.
http://support.apple.com/kb/HT2234
sedaj me pa zanima, ali lahko naložimo text ali NEmoremo?
LP
Govora je bilo, da ne gre...našel sem pa eno stran, kjer piše, da bi naj šlo.
http://support.apple.com/kb/HT2234
sedaj me pa zanima, ali lahko naložimo text ali NEmoremo?
LP
Vzrok, da ne naredim, tako kot piše na tem linku je v tem: da nimam še iPod Nano-ja doma... kupil bi ga pa, če ima tudi to funkcijo (.text).
Zato me zanima.
Zato me zanima.
pi pawr ::
Meni ni uspelo
Ta nesrečni ipod ima mapo "Notes" v katero lahko shraniš .txt datoteke.
Na classicu 5.5G mi to normalno dela, tale nano pa sploh nima menija za to.
Ta nesrečni ipod ima mapo "Notes" v katero lahko shraniš .txt datoteke.
Na classicu 5.5G mi to normalno dela, tale nano pa sploh nima menija za to.
Hmm...Kako drugače pa tudi ne gre naložit .txt datoteke?
Ali pa ima kdo kaj izkušen s tem, da bi poslikal s fotoaparatom in potem slike naložil na računalnik. Nato bi preko iTunes-a slike poslal na iPod Nano 6th in tako uporabljal besedilo?
Ali pa ima kdo kaj izkušen s tem, da bi poslikal s fotoaparatom in potem slike naložil na računalnik. Nato bi preko iTunes-a slike poslal na iPod Nano 6th in tako uporabljal besedilo?
Ja, to pa lepo deluje. Če bi naredil PrintScreen besedila in naredil 300*300 slike, bi jih lahko bral na ipodu. Sliko na ipodu lahko povečaš z "dvoklikom"
Aha. Najlepša hvala.
No, naj izdam moj namen: to bi uporabljal predvsem za plonkat v šoli...pač, ne hodim v osnovno šolo, kjer se ni potrebno nič učit. :S
Bi bil Nano 6th OK, za moj namen (se vidi razločno, da lahko prebereš majhno pisavo itd)?
No, naj izdam moj namen: to bi uporabljal predvsem za plonkat v šoli...pač, ne hodim v osnovno šolo, kjer se ni potrebno nič učit. :S
Bi bil Nano 6th OK, za moj namen (se vidi razločno, da lahko prebereš majhno pisavo itd)?
Ja, deluje. Če ga kupiš boš videl kako majhno pisavo lahko bereš, zaslon je zelo dober. Na nekaj slik se da spraviti kar precej zadev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (826) | neo5468 |
» | mp3 player z podporo .cue fileovOddelek: Zvok in slika | 1679 (1248) | Naabo |
» | iPod nano vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1070 (976) | Jerry87 |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4373 (2762) | kapca81 |
» | Kateri mp3 player - visji cenovni razred?Oddelek: Kaj kupiti | 2407 (1945) | mare92 |