» »

League of Legends

League of Legends

Temo vidijo: vsi
««
24 / 42
»»

TehDucky ::

Prvo je važen skill, šele potem je tu optimalen build. Sicer se pa "nikoli" ne igra istega builda. Če si dober greš prvo bloodthirster, ker ne boš umiral in boš več škode delal, ker bo konstanten dmg ter če boš brez lajfa, boš lahko se nazaj pohealal z life steal.
V primeru, da ti gre malo slabše greš pa infinity edge, se držiš bolj zadaj in napadaš kogar gre in sicer bi se znal zgodit, da je overall damage večji z samo tem itemom, tudi malo dražji, ampak nimaš sustaina toliko.
Sam osebno nebi delal istočano static shiv in pa phantom dancer, odločil bi se za eno izmed tega, eden od teh bi bil pa defensive item, ponavadi kar guardian angel (po potrebi cela paleta drugih itemov).

Havq ::

Statik shiv sm u bistvu kupu bol zaradi crita,
s temu buildam sm imu okrog 300 ad,pa 75% crit,
zame se mi zdi,da je to veliko dmg.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

BladE_ ::

Po kakšnem principu lahko kupiš zgoraj omenjeni build? Denar se malo prepočasi nabira, da bi kupil vse našteto...
Akcija - Reakcija

Jerry000 ::

farm, farm, farm

Twixz ::

BladE_ je izjavil:

Po kakšnem principu lahko kupiš zgoraj omenjeni build? Denar se malo prepočasi nabira, da bi kupil vse našteto...

Farmaš kot je rekel 000, drugače pa itak ko imaš thirsterja maš epic dmg pa hitro kak kill dobiš. :)

6151 ::

Včeraj naredil promotional, padel nazaj dol, danes pa premadi uničujejo moje LP...

4x premade bot lane

K/D
4/20
8/25
3/15
8/16

=D

Aja vsak game zgubil 20 LP
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

GamerBoy ::

Jah elo se ti še vedno gleda in če si "naknap" z elotom hitro odletiš in obratno ...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Team lahko naredite/naredimo.
Halfdead.
Jerry000.
6151.
itd. :D

Guzzy ::

Halfdead: To je zato, ker ma boljši MMR(match making rating), kar je pa ena vlka skrivnost.

Halfdead987 ::

Twixz je izjavil:

Team lahko naredite/naredimo.
Halfdead.
Jerry000.
6151.
itd. :D

Mid or feed ;((

Guzzy je izjavil:

Halfdead: To je zato, ker ma boljši MMR(match making rating), kar je pa ena vlka skrivnost.

Kaj je to? Pa ne odgovorit z ena vlka skrivnost :)

Zgodovina sprememb…

6151 ::

Pač imaš veliko več loosov kot winow, ko se boš približal 1/1 ratiu boš dobil okoli 20 pts, izgubil enako

Koliko je največ kar ste dobli LP? =)

Jaz sem enkrat dobil 33, iz 67 pointov direkt na promotional
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Okoli 20 dobim ponavadi.. Ne vem pa koliko sem dobil...
Imam 2/3 loosov in 1/3 winov. Na začetku sploh nisem znal igrat,sem imel defeat rowe po 10 zapored,zdaj je nekako 2wina 1 loose.

Ajde, dejmo team nardit. :)
Kdo je za? Jst bi igral bot/jungle.

Jaz! Ampak startamo 29.,ko bom unbanan. I want my Shockblade Zed 8-)
Jaz sem mid.

Ta MMR je dejansko skrivnost, in to z razlogom... Pač vpliva na tvoj LP gain, nihče pa ne ve kaj vpliva na MMR...

Setsuno ::

mmr je elo po starem 10-14 za win 10-14 za lose in to je to diamond je biue 2200 ELO v season 2 torej če maš 2200 MMR in si v diamond 5 boš dobivu po 20 LP gor in 15 dol kej tazga

Zakaj se da elo videt samo na straneh kot so lolking ipd?
Zakaj ga ni v sami igri?

to so že takrat razložili pa sem pozabil. Enostavno so vzeli sistem od SC2 in odstranili elo. Baje je boljše, pa še tko je da če prideš v silver, ne moreš pasti nazaj v bronze...kar si pri elu lahko

GamerBoy ::

Jap, se spomnim vedno ko sem prestopil višje je bila scena skoraj slabša kot prej, sploh gold 5, tam so bili eni majstri na nivoju bronze :) Na platinum ni bilo tako hudo
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

MMR ni enak elotu na lolkingu! :)

A če pridem v silver nemorem past v bronze? 8-O

TehDucky ::

Prvo prid v silver :D

Sej bi se vam pridružu k tej ekipi al pa k tvojemu plezanju iz bronze, samo nisem na westu.

Well...Se kdo priduži? Btw jaz sem mid,razen če hočete bit z mano v ranked teams bronze V ;((

kr?en ::

Ce hoces kam prilezt bos moral se kaj drugega kot mid igrat.

Sej gre tudi ADC,ampak imam premalo ADC champov. Aatroxa na topu mi pa zmeraj banajo. Jungle z Aatroxom je zakon,ampak mi gre gankanje res slabo.Zelo slabo.

js lhka igram use sam ne mid, ga ne maram tok:). Kaj to bo skupina da prlezemo iz bronze? Kako nam bo uspelo to? Koliko ste sploh stari? Ker če ste srednješolci po večini pol računite brez mene (ker vem kako je blo pri nas v SŠ, špilalo se je na veliko, zdaj nimam več toliko časa)

Jerry000 je izjavil:

js lhka igram use sam ne mid, ga ne maram tok:). Kaj to bo skupina da prlezemo iz bronze? Kako nam bo uspelo to? Koliko ste sploh stari? Ker če ste srednješolci po večini pol računite brez mene (ker vem kako je blo pri nas v SŠ, špilalo se je na veliko, zdaj nimam več toliko časa)

Mislim,da sva samo midva Bronze ;(( In z Ranked Teams ne prilezeš iz bronze:)
Btw, chillax,počitnice so :)

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Mislim,da sva samo midva Bronze ;(( In z Ranked Teams ne prilezeš iz bronze:)
Btw, chillax,počitnice so :)

Ja zate so, zame niso veš;). Zato pa pravim, če ste srednješolci me odpišite:)

Ja pa sej nerabimo vsak dan ob istem cajtu igrat lol.

Halfdead, ti si preslab za kakršnkoli team ali karkoli nad Bronze V.
Paleta champov ki jih lahko igraš je premajhna.
Nimaš osnov igre.
Kot je setsuno rekel, "you think you're better than you actually are."

Ne moreš z enim championom prilezt višje kot, mogoče Silver, pa še to moraš biti dober. Ker kolikor vidim, igraš lahko samo Veigarja, Zeda, Aatroxa in par ADCjev.

@Jerry000 in ostali, jst sm na faxu, delam študentsko in igram samo zvečer od osmih do polnoči, včasih več, včasih manj. Če vam ustreza tako?

Drugače pa, če že mislimo naredit team, ga bi lahko naredili že danes (Halfdead ti boš prišel zraven ko boš unbanan). Torej, kdo je za silver/bronze player team? Naj napiše tule, pa bomo zvečer odigrali kak normal draft game. Če nas bo zadosti. :)

>Halfdead, ti si preslab za kakršnkoli team ali karkoli nad Bronze V.
Nimaš osnov igre.

Ni res,ni res,ni res in ni res.

Ownam tiste iz Bronze 1 u izi.

St235 ::

potem ne bi bil še vedno v bronze V.

In ja, če vsega skupaj igraš 5 likov je to krepko premalo za kakršnokoli resno igro.

Halfdead987 je izjavil:

>Halfdead, ti si preslab za kakršnkoli team ali karkoli nad Bronze V.
Nimaš osnov igre.

Ni res,ni res,ni res in ni res.

Ownam tiste iz Bronze 1 u izi.

1. Ni res? No dobro, naštej mi vse champione, ki si jih igral vsaj 10x na LoL.
2. Ni res? Še sam si rekel da ti ni za farmat. Snowball, Kite, Freeze, veš kaj je to?
3. No ja, ownaš jih ja. Verjamem da jih :))

Igram ADC ashe in twitcha.Kmalu še Dravena.
Igram MID katarino,veigarja,fizza,zeda,lux
Igram TOP aatroxa ali zeda
Igram SUPP nidalee ali lux.

Jungla nikoli,ker sovražim gankanje. Sem se pa navadil gankat iz mida na bot ali top,če mi gre dobro,njim pa slabo.

52 winow / 105 lossov boš težko višje kot Bronze V, veš.

Nidalee, Lux sta bolj kot ne mid/top kot support.

Vseeno. Preslab si za Bronze III, kaj šele Silver V.

Jaz danes ne vem ce bom lahko, pa jutri tud tezko. Naceloma sem pa za. Kaj pa je freeze? Ta izraz ta izraz prvic slisim:)

Z drugimi besedami razen na mid niti približno nisi kompetenten.

Support rabiš vsaj dva tri true supporte Taric/Sona/Jenna/Blitz...

aatrox je komaj prišel ven, tako da ne, tega ne znaš igrat.

ADC - Kje so MF, Vayne, Graves, EZ, Caitlin? Na bronze nivoju, kjer je support pogosto sam sebi namen se ne Ashe ne Twich ne obneseta najbolje, ker (sploh ashe) manjka escape mehanizem.

Z tako ezom kot gravesom sem na bronze brez težav dominiral svoj lane, ker sem lahko vedno brez težav disengagal, ko je support/jungler zatajil.

Lej dokler imaš izjave tipa: Farmat ne maram, potem je kristalno jasno da drugam kot za v Bronze V nisi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

St235 je izjavil:

Z drugimi besedami razen na mid niti približno nisi kompetenten.

Support rabiš vsaj dva tri true supporte Taric/Sona/Jenna/Blitz...

aatrox je komaj prišel ven, tako da ne, tega ne znaš igrat.

ADC - Kje so MF, Vayne, Graves, EZ, Caitlin? Na bronze nivoju, kjer je support pogosto sam sebi namen se ne Ashe ne Twich ne obneseta najbolje, ker (sploh ashe) manjka escape mehanizem.

Z tako ezom kot gravesom sem na bronze brez težav dominiral svoj lane, ker sem lahko vedno brez težav disengagal, ko je support/jungler zatajil.

Ker supporta res rad igram,ja.
Supportu se izogibam,če pač dobim vzamem Nidalee ali Lux. Drugih nimam niti nočem za ta lane.

ADC- Od teh edino EZ in Cait. Graves je zame najslabši adc. Vayne je dokaj težka za igrat. MF je še ok.
Sedaj prvo Dravena nabavim.

Escape mehanizem? Do explain pls

Lepo. Jaz pa mid dominiram. Še Ziggsa bom nabavil :)
Aatroxa znam igrat. Edini, ki me lahko zowna ko igram Aatroxa je Jax. In mogoče Teemo ter Fiora.
OP passive, op W,op ulti

Twixz je izjavil:

52 winow / 105 lossov boš težko višje kot Bronze V, veš.

Nidalee, Lux sta bolj kot ne mid/top kot support.

Vseeno. Preslab si za Bronze III, kaj šele Silver V.

Se strinjam.
Naj še dodam da prvih 80 iger sploh pojma nisem imel. Sem imel zelo slabe score. Zdaj še nekako gre.. Dosti bolje kot takrat no,ko sem čakal da me carryjajo.
Igram mid najraje zato,ker nisem odvisen od supporta:) Zato tudi top.

Zgodovina sprememb…

Freezing lane oz. freeze imaš razloženo tukaj http://www.team-dignitas.net/articles/b...

@Halfdead.
Ni važno kaj rad igraš ampak kaj team rabi, da boš igral.
Pravi supporti so tisti ki imajo heal, pa še disengage. (Sona, Janna, Soraka, itd.)

Escape mehanizem - Caitlyn ima E, ko jo vrže nazaj. Ezreal ima E oz "flash". Graves ima E ko se "dasha" naprej. In tako naprej.

Dominiraš ja, pogledal sem tvoje statse na lolkingu. Poleg malo več killov ti manjka farma. Pa bi mogoče kam višje prilezel.

Zato se pa ne trudi igrati ranked ampak igraj Normal draft ali blind pick. :)

Twixz je izjavil:

Freezing lane oz. freeze imaš razloženo tukaj http://www.team-dignitas.net/articles/b...

@Halfdead.
Ni važno kaj rad igraš ampak kaj team rabi, da boš igral.
Pravi supporti so tisti ki imajo heal, pa še disengage. (Sona, Janna, Soraka, itd.)

Escape mehanizem - Caitlyn ima E, ko jo vrže nazaj. Ezreal ima E oz "flash". Graves ima E ko se "dasha" naprej. In tako naprej.

Dominiraš ja, pogledal sem tvoje statse na lolkingu. Poleg malo več killov ti manjka farma. Pa bi mogoče kam višje prilezel.

Zato se pa ne trudi igrati ranked ampak igraj Normal draft ali blind pick. :)

In kaj ti tu ni jasno?
Vzamem exhaust in nidalee ,ki ima E ter pozdravim ADCja. Z Lux pa nasprotnika snaram. Še bombico vržem,da ga slowa.
O rly?
Kaj pa ashe,ki ima poleg Leone pomojem največ CCja?
Q-slow
q+w-slow
r-stun
:)
Farmam na solo lanih čisto ok.

Escape mehanizem? Do explain pls

Tak ali drugačen mehanizem/sposobnost, ki ti omogoča, da pobegneš, ko nate navali jungler na bot lane, tvoj support pa rožice nabira.

Ker supporta res rad igram,ja.
Supportu se izogibam,če pač dobim vzamem Nidalee ali Lux. Drugih nimam niti nočem za ta lane.

Aha, poleg junglerja tudi support ne maraš, za adc pa characterjev nimaš. Efiktivnotako igraš 2 od 5 linij in ti bi rad iz bronza?

In nobeden od naštetih ni ne vem kaj support. Koliko creep killov imaš kot support v 15 minutah igre?

Lepo. Jaz pa mid dominiram. Še Ziggsa bom nabavil :)

Mislim, da se nisva razumela. Ni stvar v temu, da sem dominiral bot lane (pa sem daleč od dobrega igralca, ker niti približno nimam dovolj časa), stvar je v tem, da ko sem rabil igrat bot lane sem z tistimi characterji dominiral bot lane. Prva stvar, ki sem se jo naučil v Bronze je da zaradi takih igralcev kot si ti, nikoli nisem preferiral ene vloge. Vedno sem pač počakal da so se noobi zagrebli za tisto eno/dve poziciji, ki so jih sposobni igrat, potem sem pa igral vlogo, ki je ostala. Do sliver se je dalo tako prit v enem tednu. Za gold pa preprosti ni časa.

>Mislim, da se nisva razumela. Ni stvar v temu, da sem dominiral bot lane (pa sem daleč od dobrega igralca, ker niti približno nimam dovolj časa), stvar je v tem, da ko sem rabil igrat bot lane sem z tistimi characterji dominiral bot lane. Prva stvar, ki sem se jo naučil v Bronze je da zaradi takih igralcev kot si ti, nikoli nisem preferiral ene vloge. Vedno sem pač počakal da so se noobi zagrebli za tisto eno/dve poziciji, ki so jih sposobni igrat, potem sem pa igral vlogo, ki je ostala. Do sliver se je dalo tako prit v enem tednu. Za gold pa preprosti ni časa.

Nice. Eni pa napišemo mid or feed:))

Jap in zato nikoli ne boš prilezel in bronze.

Ja. Eni se pa lahko pohvalimo s silver/gold/plat ali celo diamond.

Ti boš pa večno Bronze V mid or feed. In tu imaš razliko.

Jaz sem ranked začel igrat šele s 600-700 wini(kar pomeni okoli 1300 iger) in takrat se nisem niti malo rabil ubadat z takimi težavami kot jih imajo nekateri. Lepo lagano in počasi prilezel v platinum, brez večjih težav :). Mi je pa škoda tiste obrobe v loading screenu ki pove kaj si bil prejšnjo sezono(so zbrisali ko sem se transferal na west).

Nice. Jaz sem začel,ko sem imel okoli 150 winov.

Halfdead987 je izjavil:

Nice. Jaz sem začel,ko sem imel okoli 150 winov.

Reku si da znaš ashe igrt ampak povprečno maš 8 smrti namest 2-4 na igro in rezultat 23 iger 3 wini 20 porazov. In pa če bi znau samo une heroje k si jih naštel to ZNAL! ker če si na bronze 5 ne verjamamem da obvladaš enga heroja pridš vn iz bronze. usak ki ima malo možganou in igra z glavo gre u silver, razn če je lol njegova PRVA igra, kot prva mislim prvi nikoli ni igral nobene igre na računalniku in je zato mehanično zelo slab. Sploh pa nevem zakaj se kregaš z ljudmi ki so veliko veliko bolši od tebe, ponavadi rečem da elo ni usi ampak da imaš 2x več porazou kot zmag in še vedno blamaš ostal team, si pomoje sam kriu in ne team sam. Za konec če ti je že večina herojeu ad pretežka kako misliš igrati dravena ki je pomoje top 3 najtežjih ADjeu

kr?en ::

Eh, jaz se rated sploh ne pritaknem, dokler ne bom imel vsaj nekega dobrega nabora champov (in runepageov) za katere bom rekel, da jih znam igrat. Igram pa ze kar nekaj casa (z vmesnimi parmesecnimi pavzami).

Sem pa pred kratkim transferal na West, ce je kdo kdaj za kako igro: http://www.lolking.net/summoner/euw/229...

še nekaj pomoje bi ti pomagalo da greš kakšno igro z kakšnim silver1+ playerjem in bi se že pokazala razlika

Setsuno je izjavil:

še nekaj pomoje bi ti pomagalo da greš kakšno igro z kakšnim silver1+ playerjem in bi se že pokazala razlika

Igram DuoQ z prijateljem iz Gold V. NI NIČ BOLJŠI. Mogoče malce,ne pa za razliko G5 B5.
««
24 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887114830 (8795) Jerry000
»

Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )

20830579 (3898) acookook
»

Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37691970 (17712) Superboyy
»

Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )

11521513 (13583) ahac
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227646 (20581) Jst

Več podobnih tem