Forum » Programska oprema » Open with v win7 ne dela kot bi moglo
Open with v win7 ne dela kot bi moglo
Lion29 ::
torej tako... po dolgih letih uporabe dreamweaverja za cisto kodiranje, sem lani presaltal na net beans, mi je povzroclo manj preglavic kot sem mislil ... se vedno pogresam par stvari in nekaj teh ne deluje kot bi si zelel, ampak ok....
no, da ne bom nakladal... torj do nedavnega sem imel instaliran 6.8, pred kratkim sem pa instaliral 6.9... zacuda se ni nadgradil ampak so ostale obe verziji gor...
valda sem uporabljal 6.9 ampak ko sem v explorerju klikal na datoteke (php, css, js) mi je odpiralo v 6.8...
ko sem dal z desnim na datoteko "open with" in specificno izbral drugi program (nb 6.9) mi je spet odprlo v 6.8...
tak da sem danes odinstaliral 6.8... in ko zelim spet odpreti php datoteko v NB in ko izbere ta program v bin/netbeans.exe... mi ga enostavno ne doda na spisek...
tudi v samem IDEju nisem nasel moznosti, da bi ponastavil katere datoteke naj mi odpre...tak da morem iti v IDEju na file->open->
nebi rad se enkrat instaliral ...
any suggestions?
no, da ne bom nakladal... torj do nedavnega sem imel instaliran 6.8, pred kratkim sem pa instaliral 6.9... zacuda se ni nadgradil ampak so ostale obe verziji gor...
valda sem uporabljal 6.9 ampak ko sem v explorerju klikal na datoteke (php, css, js) mi je odpiralo v 6.8...
ko sem dal z desnim na datoteko "open with" in specificno izbral drugi program (nb 6.9) mi je spet odprlo v 6.8...
tak da sem danes odinstaliral 6.8... in ko zelim spet odpreti php datoteko v NB in ko izbere ta program v bin/netbeans.exe... mi ga enostavno ne doda na spisek...
tudi v samem IDEju nisem nasel moznosti, da bi ponastavil katere datoteke naj mi odpre...tak da morem iti v IDEju na file->open->
nebi rad se enkrat instaliral ...
any suggestions?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows experience index (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10217 (6969) | Janac |
» | Suse linux in MX1000Oddelek: Operacijski sistemi | 1241 (964) | roli |
» | Volt mod pomocOddelek: Navijanje | 1462 (1315) | bozicek |
» | Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (823) | franc3e |
» | Intel podvojil dobičekOddelek: Novice / Rezultati | 2380 (2380) | Pyr0Beast |