Forum » Programska oprema » Odpret fajl?!
Odpret fajl?!
fctirol ::
Zdravo vsem!
Imam eno težavo: ne uspe mi odpret en torrent fajl (ne gre za nelegalno vsebino), res se ne spoznam na to ... a rabim kak poseben program?
tnx, lp
Imam eno težavo: ne uspe mi odpret en torrent fajl (ne gre za nelegalno vsebino), res se ne spoznam na to ... a rabim kak poseben program?
tnx, lp
Samo to nekam dolgo traja (več kot 2 ure) da downloada določen torrent file. Je to običajno ali samo pri večjih datotekah?
V bistvu vsebine. Fajl ima več kot giga velikost. Je pa res, da prvič to prenašam, tko da nimam izkušenj.
evl81xadlez ::
Ja pol je pa jasno da prenaša nekaj časa, tko kot je rekel AmokRun odvisno od hitrosti interneta
P.S Če hočeš hitrejše prenašanje naroči hitrejši internet.
P.S Če hočeš hitrejše prenašanje naroči hitrejši internet.
ker prvič downloadam torrent vsebino se mi zdi nekam nenavadno da je treba za inštalacijo enega samega programa toliko časa in dela (očitno je treba zapeči na cd ali dvd okoli 25 datotek). Je to običajno pri torrentih?
bluefish ::
Da, je običajno. Tistih 25 datotek (v tvojem priemru najbrž s končnico .rar) je najprej potrebno razširiti in šele dobljeno s pomočjo ImgBurn ali podobnega zapečeš na DVD.
Pa naj bo to zadosti, ker so tovrstna vprašanja okoli torrent vsebin na tem forumu na meji.
Pa naj bo to zadosti, ker so tovrstna vprašanja okoli torrent vsebin na tem forumu na meji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati/shareati 15Gb file v NEM? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5405 (4176) | Superboyy |
» | Promet po internetu: večina za razvedrilne vsebine, torrentov manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10015 (7881) | Phantomeye |
» | Prenos velikih datotekOddelek: Loža | 7427 (6115) | hojnikb |
» | Izbris soležnikov oz. torrent "pijavk"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6399 (6015) | hifrik |
» | Podjetje Media Defender napadlo legalen P2P trackerOddelek: Novice / Varnost | 6997 (5053) | BigWhale |