» »

Zoltrix TV - sesuvanje

Zoltrix TV - sesuvanje

mili ::

Poiskušam namestiti Zoltriksovo Genie TV kartico in sicer v win 98, pa mi nikakor ne uspeva. Sistem se mi sesuva ali pri skeniranju programov ali pa kasneje pri zagonu TV, v najboljšem primeru pa mi slika nekoliko poskakuje. Nameščeni so bili drajverji pobrani z njihove uradne strani. Ima mogoče kdo že kaj izkušenj, kako bi to rešil. Še to računalnik:C-433, ram128, grafična na plati+woodo.

Očitno ni pomoči.

antiUSA_taliban ::

1. V Biosu vklopi "Force Update ESCD", da ti porihta resurse. Če to ne pomaga, V Biosu ročno nastavi IRQ na tem PCI slotu, kjer imaš kartico na tako vrednost, da si ga ne bo delil z nobeno napravo. Pri TV karticah ponavadi share IRQ povzroči največ problemov. Če imaš na istem IRQ še zvočno, je to lahko pravi kaos v compu. če imaš Voodoo grafično, moraš namestiti še zadnje driverje (voodoofiles.com).
Poskusi tudi z nižjo resolucijo, preden zaženeš program.
Satan love his USA

primozetoo ::

Sam imam zoltrix tv in mi dela brez problemov.A imas mogoce scaner?Pa ce ga imas daj uninstal in nato ponovno instaliraj tv, ker zoltrix driveri se "kregajo" z driveri od scanerja.
ALi pa probaj kartico premaknit na drugo vodilo.

Hvala lepa za pomoč, zadeva končno rešena.
Prestavljena lokacija kartice, mislim da mi je predvsem vodoo pospeševalec mešal štrene.Seveda pa so pomagali najnovejši drajverji od grafične in vodooja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FlyVideo 98 problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
271722 (1284) thramos
»

tv kartica - dela me norega!

Oddelek: Zvok in slika
111651 (1448) Kebab
»