» »

aes wpa hack.......

aes wpa hack.......

Destilator ::

iscem nacin za izboljsanje sprejema wirelessa imam pa tudi se dovolj vprasanj....aircrack....oz ce kupim boljso anteno.

KoMar- ::

Tvoje sporočilo nima ne repa ne glave.

evl81xadlez ::

Prav veliko se ne da izboljšat signala, ker sem mel iste probleme(jih še imam ker doma nimam neta)
če pa hočeš hackat passworde z aircrackom, pa commwievom pa tut nima smisla!

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: KoMar- ()

Spajky ::

Oh, da se bistveno izboljšat signal, pa tudi enostavno "hackat" zadeve; vprašanje je samo koliko cajta je treba (močen komp) za to 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

RazzorX ::

Sicer prvo sporočilo razumem ravno toliko kot kitajščino, ampak vseeno. Če želiš pridobiti passworde od WPA en WEP zaščitenih omrežij, je Backtrack 4 tvoj prijatelj. :)

evl81xadlez ::

Spajky- to je res da se da izboljšat signal če nimaš wlana vgrajenga v računalniku, kaj pa v tem primeru???

gslo ::

če imate probleme s šibkim signalom vaše wireless kartice toplo priporočam alfa AWUS036H usb kartico, ki omogoča da gor našraufaš anteno po želji, zraven pa že pride z 2dBi "antenco". domet se poveča, prav tako pa je kartica močno podprta v distribuciji backtrack in če se ne motim je še vedno bestbuy glede na driverje in podporo celotnega aircrack-ng asortimenta.

za več pa najbolje, da se obrneš na backtrack community. sam to kartico imam in sem super zadovoljen. :P

sicer pa je prvi post res kitajski, rad bi povečal domet kartice, obenem pa govoriš nekaj o aircracku.

evl81xadlez ::

Gx86- a awus036h usb kartica deluje tudi na windows 7? :)

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: KoMar- ()

gslo ::

win 7 driverjev skoraj zagotovo še ni napisanih, mislim pa da deluje z vista driverji, ki na internetu za to kartico že obstajajo.

evl81xadlez ::

Sicer mam trenutno windows 7 bom kupu pa bomo vidl kaj bo ratalo(če ne bo delal bom pa windows visto spet naložil):D
Kje pa si kupil usb kartico-prek spleta, al se jo lahko kupi tut v trgovini?

gslo ::

na ebayu sem najdu enga poljaka (oz trgovino), ki mi je za 60e prodal kartico v paketu s 15dbi flat pannel anteno. vse novo, valda. kartico sem sprva iskal pri slovenskih prodajalcih in jo našel za 90e+, kar se mi je zdelo malo veliko - upravičeno. :)

ta poljak ima prav trgovino oz. ponudbo za take "hekerske" kartice z močnimi antenami za wardriverje. :) malo počekiraj.. drgač pa vista driver dela na win7, tko da neb smel met problemov.

evl81xadlez ::

samo še nekaj a potem ta ponudba ni prava: http://wifipartner.net/alfa-network-awu...

Zgodovina sprememb…

gslo ::

mislm da je tale ponudba kar prava. jst sm to kartico z anteno vred kupil skoraj 2 leti nazaj, zato je price drop logičen.

evl81xadlez ::

okej res tnx za tole:D

Destilator ::

ja kitajscina je ze ok. jaz mam bus kartico za pc z konektorjem za antene po zelji prav tako mam usb kjer mam tudi moznost prikljucitve antene.imam pa 11 zaklenjenih sosedov in enega odklenjenega.prek tega zdej pisem sem. problem pa je preslab signal sploh v dezju. imam pa yagi anteno 11db poleg tega sem se sam izdelal dve anteni ki pa nista mocnejse.prav tako sem nasel na

www.dipol.com.pl

A 72703 usmerjeno grid anteno 24db nimam pa izkusenj z narocanjem po netu in tudi ne upam kupiti nekaj kar mi ne bo pomagalo.je pa dost cenejse kot v sloveniji kjer prav tako narocijo iz kitajske ane hehe. do takrat sem pa mislil se povezati k nekomu ki ima najslabso aes in wpa zascito signal pa imam boljsi.imam moznost nastavitve z B G in N ceprav ne stekam.beacon interval imam na najnizjo 20. kabla imam dva metra kvalitetnega.se pravi aircrack in commewiev ne prideta v postev samo z backtrakom bi se dalo? mam pa se eno moznost o kateri se nisem dost razmisljal :

http://wifidecoder.com/?gclid=CIeT2Ny85...

no upam da zdej vec vemo

http://www.dipolnet.com/antennas-wlan,4...

to je pravi link ne tisti ki sem napisal .......

Zgodovina sprememb…

Destilator ::

pa se nekaj:
kje zgubim vec signala oziroma ali naj podaljsam antenski kabel ali bi bilo bolje imeti podaljsan usb prikljucek?

gslo ::

ne vem zakaj bi sploh rabil vecat kater kabel. antenski kabel je lahko komot dolg par metrov. pač z usmerjeno anteno lahko ojačaš še tako v pi* signal, samo prav jo usmeri. megla in dež res malo nagajata, vendar s takimi antenami neb smel met problema.

tist v prvem linku je pa sam kartica o kateri smo govorl gor, k je mal potiskana in zraven backtrack al kako. vglavnem brezveze, zakaj 88$ če je kartica cca 30 zdej, backtrack pa djabe na njihovi strani?

drgač pa ne vem kaj ti bodo wpa omrežja, ki jih je treba brute forcat če hočeš dobit geslo. wep se da shekat takoj, vse ostalo pa samo če si mal bl sposoben oz. imaš neverjetno dober dictionary.

Spajky ::

@ Destilator : največ signala izgubiš z nastavitvijo svoje wifi kartice, če ne dela na 802.11b-Only, naslednje pa z "domačim" podaljševanjem ant.kabla. Ker že maš wifi iNet s PC_card in antenco, nastavi kje v nastavitvah na B-Only če dela (ne bo delalo, če ima sosedov ruter nastavljeno na G-only-malo verjetno!) in ne bo več prekinjalo pri megli in normal dežju. Pa pozabi na razbijanje WEP drugih ruterčkov, če ni glih treba! Pa ne bo treba denarja metat stran 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Destilator ::

zivjo spet gx pa spajky.
ce hocem na dimnik in sem imel..potem potrebujem vsaj 11 metrov..in jaz sem imel 5+3+3 do kleti.
mam zdej unga h155. pa slab meter usb podaljska.

to wep pa to me u bistvu niti ne interesira tolk..sam ce ni neta pol ni informacij.

mam jaz usb levelone pa bus.. al kjero ze.. ralink.

mam na b only..ceprav niti eden nima b vsem pise n/g in mi variira z enga na dva mega..ampak men fali tist mal signala da ne bo link guality skos na 99%kadar je vse okej in da signal strenght ne preseze nikdar 50%.
enak problem je v task managerju kjer kaze link speed ful slabo zdej ko to pisem je manj kot 1% ce pa odprem recimo you tube pa tud na trenutke do 20% kar je ze full.. ni tolk slabo ponavad je cist slabo.
antena bo resila marsikaj.
sem pa vse pobrskal na spayk straneh pa so prakticne resitve
mam se dost vprasanj tko da .......pridem

Destilator ::

pa spet mam dva kompa in uporabljam razne programe da se povezem z obema.ampak morata zato delati dva..... ali bi lahko oba lovila na eno anteno (razdelilec oz.prelotan...)
ali pa tudi en recimo na dve anteni(kao vec signala)

Spajky ::

11m H155 je preveč za ta kabel! tebi bi prišlo v poštev en ruter z odšravfljivo antenco v klient modu na podstrešju, pa pol samo par m kabla do zunanje antene ter gori napajanje ruterčka, če maš gor elektriko. Pol pa dol LAN kabel (ali dva ALI DVOJNI) do kompov ... Pozabi one kombinacije z antenskim razdelilcem !!!! 8-) Će gor nimaš elektrike, lahko napajanje ruterčka vršiš preko ethernet kabla (PoE) in adapterja za to ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Destilator ::

sorry ker smo imeli dez posledicno meni ne dela net........
ruter moram kupit oddajnik IN sprejemnik. ok (kje al pa kaksnega in pocen?)
na navoj za kabel konektor ja pa 1 meter kabla na dimnik. strom bo ce hocem sam da ne bo strele.
pol ma pa ruter 4 kable output plus brezzicno?!
to bi naredu ja pa se zmer me zanima una antena 24 db grid za 75 evrov sem pa naredu ze dve yagi.
za ethernet kabel al kjer ze je more bit spet komp prizgan ane tko pa lahko samo 9 al pa 12 voltov gor pelem al kolikor pac ze.
dobra pogruntavscina.
http://webcache.googleusercontent.com/s... :)

Spajky ::

Ma ti kupiš en wifi ruter, ki ima možmost v nastavitvah, da dela kot klient in pa da ima možnost PoE napajanja (da ni treba 230V gor na podstrešje vlečt) in napajalc PoE zanj (48V!). Tako gre gor po enem LAN kablu napajanje in mreža za en komp dol. Za drugi komp pa povlečeš še en lan kabel dol, pa je ... pa za lan in 230V prednapetostno še nabaviš za oba kompa ...

Ja ruter se wifi preko antene poveže na wifi net, pol pa dol lahko ruta za 4 kompe hkrati lahko (ti maš samo dva). Men se zdi da Linksys WRT54GL to zmore vse z alternativnim firmware ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Destilator ::

bom mal pogledal o tem hvala zaenkrat se se javim

Destilator ::

kaj pa pomen 802.11d hmm? enable disable?
pa PSP links mode? enable disable?
to mam v nastavitvah v network conection za ta wifi hardware.

Destilator ::

zdej sem sprobal levelone 6011 ap. kar v redu potem sem se zanimal za linksys pa so mi ponudili tplink 5210 g outdoor. kaj ti mislis spayki

Destilator ::

veliko casa je minilo odkar sem pisal, od takrat imam anteno na strehi, pet metrov kabla do ap ruterja, nato imam se 5 metrov do drugega ruterja in imam doma vse pokrito, lovim jih okoli 100, sem na obrobju. antena naj bi imela domet 10 km, vecinoma pa imam tezave ker odprti wifi ji imajo veckrat guzvo bi rekel. backtrack imam nisem pa probaval. je pa veliko nastavitev v ruterjih ki mi niso jasna, tko da rabm malo solo ruterja.

sodnicaN ::

kaj če se s sosedom zmenita, vzameta hitrejši paket, boljši router in oba profitirata?

Destilator ::

vsi se bojijo, kr neki. pa tud za to nisem vec, enojcka ne mores dobit, najcenejsi in najslabsi je preko telefonske zice, ne bo slo, je se zmer 20 evrov, in ce racunas 1000 gospodinjstev, lahko imamo vsi tera prenosa pa se vsak mesec nam ostane, ce postavmo en satelitski ruter hehe, sam tko je.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri zunanji wi-fi USB adapter?

Oddelek: Kaj kupiti
234519 (3302) Spajky
»

Wifi USB Adapter Alfa

Oddelek: Kaj kupiti
202129 (1906) Daniel
»

WiFi signal do 300m??

Oddelek: Omrežja in internet
183903 (3429) NeMeTko
»

Kitajske antene 10dbi+

Oddelek: Omrežja in internet
276319 (5341) krop
»

Težave z brezžičnim omrežjem

Oddelek: Omrežja in internet
182948 (2699) Scorpia

Več podobnih tem