Forum » Loža » Nogomet za neumne ljudi
Nogomet za neumne ljudi
face11 ::
Ko sem se zadnje dni malce poglobil v nogomet sem ugotovil da v današnjem ni prav veliko pametnih in izobraženih. Vem da so v sloveniji tudi doktorji nogometa, vendar igralci v posameznih ligah ne smo v slovenski tudi drugih jim že na obrazu piše da je glava bil prazna. Pa vaše mnenje?
- polepsalo: STASI ()
Vikking ::
Nekamterim celo uspe priti do univerzitetne izobrazbe. A če hočeš biti profesionalni športnik pri kateremkoli športu ter od njega živeti, se pač moreš posvetiti treningu.
Logično da potem športniki po 35 letu začnejo razmišljati o izobrazbi in nekateri dokončajo šole. A takrat niso več na očeh javnosti.
Če bi se ti ukvarjal z vrhunskim športom ter zaslužil letno nad 200k EUR bi razmišljal trenutno o izobrazbi, če veš da boš v nekaj letih zaslužil dovolj do konca svojega življenja?
Pa vidim da imaš kar veliko proti nogometu, kakšna posebna stvar ki te je razjezila ali samo iščeš dlako na jajcu?
Logično da potem športniki po 35 letu začnejo razmišljati o izobrazbi in nekateri dokončajo šole. A takrat niso več na očeh javnosti.
Če bi se ti ukvarjal z vrhunskim športom ter zaslužil letno nad 200k EUR bi razmišljal trenutno o izobrazbi, če veš da boš v nekaj letih zaslužil dovolj do konca svojega življenja?
Pa vidim da imaš kar veliko proti nogometu, kakšna posebna stvar ki te je razjezila ali samo iščeš dlako na jajcu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Ne da bi mel kaj proti nogometu glede na to da sem ga tri leta treneru.Verjetno pa mislš da sm proti nogometu ker si vidu še drugo nogometno temo k sm jo naredu.Tko da sm te dve temi naredu skupi naključno.I love football
BALAST ::
zadnje dni malce poglobil v nogomet
haha to je pa obsežna raziskava, v vsakem klubu je veliko vodstvenega kadra izobraženega, pa tudi zdravstvenih strokovnjakov ne manjka.
Za igralce pa nikoli ni bilo za pričakovat dodatne izobrazbe, razen osnovne šole in tečaja slovenskega jezika.
Nekamterim celo uspe priti do univerzitetne izobrazbe. A če hočeš biti profesionalni-
Roko na srce kateri nogometaš v slovenski ligi in je slovenec je pa super profesionalec.V drugih ligah že pri nas pa ne
Bilo je narobe rečeno se opravičujem nisem se poglobil sem pa pogledal posnetke slo lige podrobno spremljal studie prvenstva itd.V glavnem Vidim da sem zaradi nedolžne teme prebudil veliko razburjenja
Roko na srce kateri nogometaš v slovenski ligi in je slovenec je pa super profesionalec.V drugih ligah že pri nas pa ne
Na kak način pa si se poglobil?
Bilo je narobe rečeno se opravičujem nisem se poglobil sem pa pogledal posnetke slo lige podrobno spremljal studie prvenstva itd.V glavnem Vidim da sem zaradi nedolžne teme prebudil veliko razburjenja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: face11 ()
Vikking ::
Nekamterim celo uspe priti do univerzitetne izobrazbe. A če hočeš biti profesionalni-
Trenutno mi takoj na pamet pade Tonči Žlogar. Da je bil stalni član kluba 1. lige, reprezentan, igral za tuje klube v tujini (kar ga šteje med profesionalce) ter vzporedno z nogometom diplomiral na pravni fakulteti.
BlackHole ::
Če je to zate veliko razburjenja, potem maš pa res ekstremno nizka merila. Se je sploh kdo razburil?
LP Marko
DarwiN ::
Če že nekoga obtožiš za neumnega, bi lahko vsaj stavke pravilno tvoril in uporabljal vejice.
Aja, sicer si pa rekel, da si tut sam treniral 3 leta.
Aja, sicer si pa rekel, da si tut sam treniral 3 leta.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Dr_M ::
Razni funkcionarji v klubih pa to, so zelo pametni, ker so tam zaradi "easy money", igralci so pa res druga zgodba.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
dzinks63 ::
Dr_M ::
Men so se uceri ene 3 ure drli pod oknom "ubi ubi stajerca" in "maribor, maribor pickice"...
The reason why most of society hates conservatives and
Gregor P ::
Mah saj izlivanje pretiranih čustev je celoten smisel te igre oz. zabave (kar se gledalcev tiče).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Pyr0Beast ::
Jebiga. Budale. Prisotne do sedaj še v vsaki civilizaciji.
Za unega jokajočega popisanega reveža pa bi lahko poskrbeli konec koncev. Flaša vode.
Za unega jokajočega popisanega reveža pa bi lahko poskrbeli konec koncev. Flaša vode.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Košarka ali nogometOddelek: Šport | 4415 (3277) | ramiz?! |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17121 (10344) | Alexius Heristalski |
» | Maribor - DinamoOddelek: Loža | 6572 (5214) | MisterR |
» | Edini sovražim nogomet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7684 (5609) | WinsuckeR |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3095 (2371) | glinik |