Forum » Pomoč in nasveti » Televizija LG problem.
Televizija LG problem.
ZdravkoČolič ::
Pred kratkim sem nabavu. Televizijo LG 42". Danes pa sem opazil, da je televizija kriva. Sepravi na eni strani "visi" za pol centimetra nižje kot na drugi. Televizija je na podstavku, ki je narejen tako, da se vse skupaj lahko vrti. Sumim, da je televizija na eni strani težja in jo vleče bolj dol. Pol centimetra se ne sliši veliko, vendar to sm danes opazil na oko. Ima gdo podobno težavo? Jo lahko reklamiram. Televizija je pa ravna ko jo položiš na ekran.
PS: računalniški LCD monitor samsung 17", ki ga imam že 4 leta sm tudi danes zmeru in je isto na eni strani višji za pol cm. Mislim wtf?
Je pa za opazit na oko. Stojalo je tako, da če tv pritisneš dol z roko se ugreza. Kot bi bila na fedrih. Zato mislim, da je težja na eni strani.
Ma kdo tak ali podoben dizajn, da zmeri ?
Ma kdo tak ali podoben dizajn, da zmeri ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZdravkoČolič ()
Danes sm opazu, da je v tej televiziji počen tranzistorček, dela pa tv normalno. Bo kaj narobe? Ker v napajalniku od računalnika imam popokane že 3 leta in še vedno dela.
Edit: mislil sm normalno kondenzator lol
Edit: mislil sm normalno kondenzator lol
Zgodovina sprememb…
neki4 ::
jest mam lg lh2000 pa je tudi postrani za slab centimeter, če je na stojalu. Se je opazilo že prej. Sam ekran mislim da je do milimetra raven. Je bolj zanemarljiva napaka, tako da nima smisla reklamirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: neki4 ()
A glede kondenzatorja veš kej? Ker zdej me to bolj skrbi.
Sicer ma ta šrot še dve leti garancije, ker je praktično nova, ampak vseno.
Sicer ma ta šrot še dve leti garancije, ker je praktično nova, ampak vseno.
Zgodovina sprememb…
Vidm, da se glih tok spoznaš na to kot jst . Jst ga vidm vzad čez režo. Sj bo kšn že povedov, k kej več ve o tem... Kolko cajta pa že maš svojo in kako si zadovoln?
neki4 ::
bom pogledal jutri čez dan ko bo več svetlobe. Drugače je pa TV nagnjen na desno navzdol. Tv je soliden, sploh glede na ceno. imam ga pa 2-3 mesece.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: neki4 ()
Sj verjetno nimaš počenga. Nahaja se pa skrajno levo na vrhu pod hladilno režo in zgleda tako kot prežvečen žvečilni gumi, vidi se pa ko je prižgana tv in tiste LEDice not usvetlijo. :S če bi še enkrat kupvov bi kupu plazmo od panasonika :-)
Vem kako zgleda in vem, da je počen, ker pa ne vem kaj to pomeni pa tukaj sprašujem. Torej če si že tako pameten kot se delaš mi raje odgovori kaj pomeni če je počen in ne zezat, ker vsi vsega ne mormo vedt. Logično pa je, da neki ni prov če je počen.
SaXsIm ::
kaj je zdej počeno, tranzistorček ali kondenzator?
EDIT: Sem videl, da si popravil post. Dej prilepi fotografijo elementa.
EDIT: Sem videl, da si popravil post. Dej prilepi fotografijo elementa.
SaXsIm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SaXsIm ()
Trenutno me ni doma. Oznake pa ne vem iz glave. Slika pa ne vem kako bo izpadla, ker je ne vem kako se bo vidlo čez reže. Bom probov v petk slikat ko pridem domov. Nameravam pa počakat, ker trenutno še dela, če se pokvari bom popravu na garancijo. Drugače bom šu pa menat zadn mesc garancije, ko televizija ne bo več nova in bom lažje prenesu morebitno nesrečo med transportom :D Danes sm slišov, da je v kondenzatorju nek papir in folija je to res?
delfinus ::
Ni nujno, da je kondenzator pocen. Da je pocen bi ga moral od blizu pogledat. Lahko namrec,da vidis tudi tisto lepilo ali epoxy, s katerim limijao dolocene elektronske komponente. Glej primer na sliki.
Edit: Kar se tice visenja. Pri nas imata nasa dva tastara LCD LG LS8000 in ni nic visenja. Poglej, ce je podstavek dobro fiksiran in dovolj dobro prisraufan z vijaki.
lp, d.
Edit: Kar se tice visenja. Pri nas imata nasa dva tastara LCD LG LS8000 in ni nic visenja. Poglej, ce je podstavek dobro fiksiran in dovolj dobro prisraufan z vijaki.
lp, d.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Podstavek je dobro fiksiran 100%. Lahko da jew kakšno lepilo. Samo je čisto okol zaleplen kot bi bil prežvečen žvečilni gumi okol zaleplen.
telexdell ::
Ma človek si želi plazmo in je zato nezadovoljen z nakupom LCD zato sedaj išče dlako v jajcu.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CRT TV, problem ni slikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2445 (1880) | einstein :P |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34578 (30176) | popster |
» | pokvarjen TVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5958 (4514) | M@73Y |
» | Skurjen napajalnikOddelek: Strojna oprema | 2869 (2583) | stromar |