Forum » Zvok in slika » Ne dela zvok na windows 7
Ne dela zvok na windows 7
Len-Art ::
Živjo,
jaz imam problem z zvokom. Enostavno ne dela, windowsi ga zaznajo in vse, vendar o zvoku ne duha ne sluha. Zvočna je tista high definition audio, azalia je omogočena v biosu, naložil sem tudi realtek najnovejše driverje, vendar še vedno nič. Čudn mi je tut to ker pri informaciji o priključku, piše da je zadnja plošča Vtičnica RCA... jaz pomoje tega sploh nimam.
Hvala vnaprej za pomoč.
Lp
jaz imam problem z zvokom. Enostavno ne dela, windowsi ga zaznajo in vse, vendar o zvoku ne duha ne sluha. Zvočna je tista high definition audio, azalia je omogočena v biosu, naložil sem tudi realtek najnovejše driverje, vendar še vedno nič. Čudn mi je tut to ker pri informaciji o priključku, piše da je zadnja plošča Vtičnica RCA... jaz pomoje tega sploh nimam.
Hvala vnaprej za pomoč.
Lp
particle ::
Imaš pravilno priključene zvočnike? če imaš priklopljeno v front panel, moraš tudi omogočiti to v winsih samih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11428 (3993) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26003 (2147) | ST-777 |
» | avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6087 (3841) | ProGo |
» | receiver - pcOddelek: Zvok in slika | 1398 (1158) | stage 6 |
» | Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (1767) | matrix2 |