Forum » Pomoč in nasveti » domena
domena
Wasted ::
Slovensko domeno (.si)? Kolikor je meni znano je spodnja omejitev 3 znaki. Sem pa že videl enočrkovno domeno samo se več ne spomnim končnice, pa tudi če bi se so verjetno že vse razprodane. Ah...
Single-letter second-level domain @ Wikipedia
OR : google => "single letter domain"
.si domene: dolžina niza je lahko od 3 do 63 znakov
Single-letter second-level domain @ Wikipedia
OR : google => "single letter domain"
.si domene: dolžina niza je lahko od 3 do 63 znakov
When I'm done there will be nothing left of you...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wasted ()
techfreak :) ::
Eno, dvo in tri črkovne so že vse prodane, razen pri "nepopularnih" domenah (recimo .si - kar nekaj tri črkovnih je še na voljo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techfreak :) ()
chrush ::
Zanima me nekaj teorije glede domen.
Primer: poddomena.domena.si
poddomena - je poddoemna
domena - je vrhnja ali glavna domena
.si - kako v teoriji obrazložiti, kaj je .si oz. .com oz .net itd. Vem, da je si za Slovenijo, com company, ampak kaj točno to je v teoriji.
Primer: poddomena.domena.si
poddomena - je poddoemna
domena - je vrhnja ali glavna domena
.si - kako v teoriji obrazložiti, kaj je .si oz. .com oz .net itd. Vem, da je si za Slovenijo, com company, ampak kaj točno to je v teoriji.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena kupljena, kako naprej?Oddelek: Omrežja in internet | 5001 (4101) | Rokic |
» | EU zahteva deamerikanizacijo ICANN-a (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9195 (7261) | MrStein |
» | Zasedene domene-prazne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2390 (1635) | blackbfm |
» | Išče se nov registrar domen .netOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4603 (3005) | Mare2 |
» | arnesovo preverjanje domenOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2013) | jsmith |