Forum » Mobilne tehnologije » LG BL20
LG BL20
jnce ::
Pozdravljeni!
Mama kupuje nov telefon in je rekla da zanj ne da več kot 1€ na paketu 1zame. Tako, da me zanima kako je kaj s tem telefonom. Baterija je vredu? Telefon deluje kot je treba? Sam sem malo skeptičen zaradi zanmke,LG.
Povezava do SiMobilovih telefonov, če priporočate kakšen drugi mobi za 1€.
Mama kupuje nov telefon in je rekla da zanj ne da več kot 1€ na paketu 1zame. Tako, da me zanima kako je kaj s tem telefonom. Baterija je vredu? Telefon deluje kot je treba? Sam sem malo skeptičen zaradi zanmke,LG.
Povezava do SiMobilovih telefonov, če priporočate kakšen drugi mobi za 1€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14357 (8894) | louser |
» | Se sploh splača kupiti premium telefone? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21110 (15024) | KAVINSKY |
» | S telefonom smo neumnejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14958 (12025) | aycabron |
» | Tušmobil - graja; kupiš telefon, telefona ni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10733 (7376) | radmannsdorf |
» | Prihaja četrta generacija goriljega stekla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19190 (15180) | smash |