Forum » Mobilne tehnologije » Račun za mobitel 0 EUR ?
Račun za mobitel 0 EUR ?
Gwanaroth ::
Danes dobim e-račun od mobitela za paket Itak Đabest in je Obveznost za plačilo 0,00 EUR.
Prejšnje mesece nisem ničesar preplačal, da bi imel kakršno koli dobroimetje.
Je še kdo izmed vas dobil takšen račun? Je to napaka sistema ali se je to slučajno meni zgodilo?
Prejšnje mesece nisem ničesar preplačal, da bi imel kakršno koli dobroimetje.
Je še kdo izmed vas dobil takšen račun? Je to napaka sistema ali se je to slučajno meni zgodilo?
Lights often keep secret hypnosis..
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
koyotee ::
js bi počakal, če bo prišla še kaka položnica, drugače pa bi bil tiho
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
PacificBlue ::
Verjetn napaka, se je men zgodilo enkrat da sem na mobitelu plačal račun(brez poloznice) 11 EUR. Pa imam itak dzabest paket. Tak da jaz bi bil tud tiho:)..pač dobi odrezek da si plačal:D
I’m out.
:3
:3
Gwanaroth ::
To je e-račun, sem skenslal prejemanje tiskanih položnic, ker ne živim na naslovu, kjer sem prijavljen.
E-bančništvo pa ne dopušča nakazil 0,00 EUR ;D vsaj Abanet ne..
E-bančništvo pa ne dopušča nakazil 0,00 EUR ;D vsaj Abanet ne..
Lights often keep secret hypnosis..
Hardstyle ::
Jaz in še par kolegov pa smo dobli opomin, čeprav smo vsi (razen enega) položnice poravnali pravočasno =)
Sprintaj položnico, pa na banki/pošti plačaj.
Utk ::
Ja kar naredi to, če si debil. Položnic z nulo pri znesku se ne plačuje, na noben način. Sem jih dobil že ogromno, še nobene plačal, in še nihče se ni nič bunil. In kaj če je prišlo do napake in boš dobil še eno položnico za 15 evrov, kaj boš dosegel če boš dokazal, da si plačal 0,0 evrov? Kvečjemu boš dokazal, da si bedak, ker plačuješ provizijo banki/pošti za brez veze, 15 evrov boš pa še zmeraj dolžan.
Barbara1980 ::
Enako se je zgodilo meni in je razlog banalen. Mesec prej sem 2x plačala položnico in sem tako imela presežek plačil na obveznostmi in so mi zato dali dobropis na zadnji položnici, ki je znašala 0 EUR, nekaj pa mio bodo odšteli še prihodnji mesec. Pokliči 041 700 700, ti bodo točno preverili.
St235 ::
Drugače ti lepo piše, da si imel rauna za 17 EUR in se je pokrilo z dobroimetjem. Zgleda da si jim enkrat nekaj preveč plačal. Drugač pa je za taka vprašanja Mobitelova naročniška služba bolj pristojna kot Slo tech.
SodVina ::
Jap. Samo ne bit potem žalosten oz. skakat pod strop, če bo naslednji mesec 34 eur.
Jaz bi stvar pustil pri miru in pričakoval, da bodo napako našli in ti poslali pravi račun.
Jaz bi stvar pustil pri miru in pričakoval, da bodo napako našli in ti poslali pravi račun.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Petrol po novem zaračunal 70 centov za papirnato položnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21937 (19000) | opeter |
» | Plačilo položnice (UPN) z MastercardOddelek: Loža | 13453 (11572) | Jaffa |
» | Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17435 (9384) | opeter |
» | Elektrika - Plačilo po specifikacijiOddelek: Loža | 3171 (2500) | Petrol Slo |
» | Nakazilo denarja v tujino (ček, položnica)Oddelek: Loža | 7055 (6584) | Mr_Globus |