Forum » Strojna oprema » mybook essential se ne zazene, lucka pa gori
mybook essential se ne zazene, lucka pa gori
BB4l ::
pozdravljeni. imam problemcek. ponesreci sem danes ko sem priklapljal laptopa in wd disk, vstekal napajanje od laptopa v wd disk. hitro sem zamenjal, ampak mislim da je ze nastala skoda. disk se ne zazene vec, niti ni prikazan v mojem racunalniku. vse kar je, je da stalno gori lucka, drugo se ne zgodi nic. kot ce disk sploh ne bi bil priklopljen. kaj storiti?
"We ride together, we die together...BadBoys4life!!!"
Sale_One0 ::
Ce ni vec v garanciji ga razdri in sprobaj disk priklopit direkt na sata v PCju, ce je pa se v garanciji jo uveljavljaj.
Si vis pacem, para bellum.
stalker ::
Sem isto naredil na istem disku. Rezultat? Skurjena elektronika v notranjosti diska. Priklopil direkt v PC in ni delal. Kupil identično PCB ploščo (ista serija) in ni delal. Pisal enim desetim firmam za reševanje podatkov in pod 300EUR za popravilo nisem prišel. Ker gor nisem imel pomembnih podatkov sem ga uničil.
Diska sicer nisem poslal na kašno data-recovery firmo, ampak so mi vsi potrdili, da je glede na stanje šla elektronika v notranjosti diska. Če imaš pomembne podatke jim pošlji, drugače dobro premisli če se ti sploh splača.
Diska sicer nisem poslal na kašno data-recovery firmo, ampak so mi vsi potrdili, da je glede na stanje šla elektronika v notranjosti diska. Če imaš pomembne podatke jim pošlji, drugače dobro premisli če se ti sploh splača.
Nwanko ::
Meni je skurlo 2 mybooka,sicer še stare verzije ko so še ble krogec lučke. Še dobro da sem jih imel pod garancijo. Res pa da niso mogli rešit podatkov. Trenutno imam dva enega essential drugi home edition pa še oba super delata :P
BB4l ::
pa je kej moznosti da mi upostevajo garancijo?
"We ride together, we die together...BadBoys4life!!!"
Nwanko ::
Če maš garancijo ti bojo novga dali,kr se jih ne da ubadat s podatki,jaz sn dvakrat neso pa dvakrat so mi novega dali. Tak je blo vsaj pri JAE kjer sem kupil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD Elements disk - računalnik ga ne prebere!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11612 (10465) | LeXani |
» | Unicen eksterni disk?Oddelek: Strojna oprema | 1217 (1007) | Karen |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12171 (9289) | BlackAdder |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (1986) | Chessman |
» | crknil je IBM diskOddelek: Strojna oprema | 1129 (903) | marvin42 |