» »

mybook essential se ne zazene, lucka pa gori

mybook essential se ne zazene, lucka pa gori

BB4l ::

pozdravljeni. imam problemcek. ponesreci sem danes ko sem priklapljal laptopa in wd disk, vstekal napajanje od laptopa v wd disk. hitro sem zamenjal, ampak mislim da je ze nastala skoda. disk se ne zazene vec, niti ni prikazan v mojem racunalniku. vse kar je, je da stalno gori lucka, drugo se ne zgodi nic. kot ce disk sploh ne bi bil priklopljen. kaj storiti?
"We ride together, we die together...BadBoys4life!!!"

Sale_One0 ::

Ce ni vec v garanciji ga razdri in sprobaj disk priklopit direkt na sata v PCju, ce je pa se v garanciji jo uveljavljaj.
Si vis pacem, para bellum.

stalker ::

Sem isto naredil na istem disku. Rezultat? Skurjena elektronika v notranjosti diska. Priklopil direkt v PC in ni delal. Kupil identično PCB ploščo (ista serija) in ni delal. Pisal enim desetim firmam za reševanje podatkov in pod 300EUR za popravilo nisem prišel. Ker gor nisem imel pomembnih podatkov sem ga uničil.
Diska sicer nisem poslal na kašno data-recovery firmo, ampak so mi vsi potrdili, da je glede na stanje šla elektronika v notranjosti diska. Če imaš pomembne podatke jim pošlji, drugače dobro premisli če se ti sploh splača.

69charger ::

Ja skuril si ga,prevelik el. tok.

Nwanko ::

Meni je skurlo 2 mybooka,sicer še stare verzije ko so še ble krogec lučke. Še dobro da sem jih imel pod garancijo. Res pa da niso mogli rešit podatkov. Trenutno imam dva enega essential drugi home edition pa še oba super delata :P

BB4l ::

pa je kej moznosti da mi upostevajo garancijo?
"We ride together, we die together...BadBoys4life!!!"

Nwanko ::

Če maš garancijo ti bojo novga dali,kr se jih ne da ubadat s podatki,jaz sn dvakrat neso pa dvakrat so mi novega dali. Tak je blo vsaj pri JAE kjer sem kupil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD Elements disk - računalnik ga ne prebere!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5311612 (10465) LeXani
»

Unicen eksterni disk?

Oddelek: Strojna oprema
81217 (1007) Karen
»

Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412171 (9289) BlackAdder
»

Zunanji trdi disk---nujno

Oddelek: Pomoč in nasveti
212503 (1986) Chessman
»

crknil je IBM disk

Oddelek: Strojna oprema
91129 (903) marvin42

Več podobnih tem