Forum » Pomoč in nasveti » wireless kartica - počasen internet
wireless kartica - počasen internet
cobrica ::
Torej internet mi deluje na navadnem računalniku zelo počasi odkar sem vgradil wireles kartico,ker se preko kabla ni dalo povezovat(bi mogel vleči kable 15m). Vglavnem internet mi deluje počasi v čem bi bla finta? So potrebni kakšni novi driverji ali kaj podobnega? Od modema sem oddaljen nekje 3 zidove kar je vse skupaj ovire debeline nekje 1m.
Drugače pa signal mi kaze 3/4 kar pomeni da nebi smel biti problem to ali pač?
Pa da ne pozabim na prenosnem računalniku čisto normalno deluje..
Drugače pa signal mi kaze 3/4 kar pomeni da nebi smel biti problem to ali pač?
Pa da ne pozabim na prenosnem računalniku čisto normalno deluje..
popster ::
kolko hitro ti pokaže speed test?
Probaj premaknit in boš vidu če je signal, mislim da je..
Probaj premaknit in boš vidu če je signal, mislim da je..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Scorpia ::
V start vrstici napiši cmd/ping www.google.si recimo in poglej če se paketki izgubljajo. V primeru da se ne, ne sme biti ping previsok. Če je nekaj od tega narobe, je tukaj razlog v počasnosti interneta. In je treba poiskat vzrok, ponavadi pomaga novi driverji ali pa menjava firmware routerja v kolikor je težava med njim in računalnikom. To preveriš da napišeš cmd/ping 192.168.1.1 . Če je do ponudnika interneta pa recimo tisto zgoraj napišeš
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52491 (24241) | simone |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 747 (702) | def0r |
» | dd-wrt wireless problemOddelek: Omrežja in internet | 1022 (835) | jetamjetam |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3114 (2270) | mgermo |
» | S kablom ja wireless pa neOddelek: Omrežja in internet | 1643 (1472) | Futsal |