» »

Še enkrat Total TV

Še enkrat Total TV

bluesman ::

Lep pozdrav vsem na forumu.

Delam v tujini in se čez par tednov vračam domov. Doma me čaka stanovanje in nimam možnosti interneta+Internet TV-ja niti kabelske televizije. Prav tako ne morem poklicati na info center, ker se iz tujine ne da (080 ...). Seveda sem pisal e-mail vendar ni odgovora. Pisal sem tudi posredniku, ki pa me je napotil na info center in njihovo e-pošto. Torej se mu ne da ukvarjati s tem.

Zdaj pa k vprašanjem:

1. Koliko časa je potrebno čakati po vaših izkušnjah na dobavo paketa in inštalacijo? (moram nabaviti to najprej, ker potem pridejo montirat feršterkerijo in bodo vse zvezali na reciever)

2. Ali je možen kasnejši priklop še ene tv na obstoječo konfiguracijo krožnika ali bo potrebno dokupit/zamenjat krožnik? (če bo kvaliteta dobra in vse ok, bodo starši od punce odjavili siol tv, ki ne velja nič zaradi slabega signala in jaz bom vzel hitrejši internet).

3. Kaj potrebujem da bi imel MAX2+HD+Cinemax + programe na obeh satelitih (torej pro7 ipd - punca ne more živeti brez tega )?

4. A je cinemax vredno imeti? (ali so dobri filmi in ali se ne ponavljajo preveč)

ZA odgovore se najlepše zahvaljujem in se vnaprej opravičujem, če so kje že ti odgovori. Sorodni forumu so outdate. :)

OldSkul ::

1. odvisno od tega katerga monterja si boš izbral. Če ma gužvo lahko čakaš tudi 1 mesec :)
2. Je ja. Treba menjat samo LNB. Samo moraš vedt, da so dodatni sprejemniki med sabo povezani s telefonskih kablom!! Sepravi moraš met telekom telefon doma.
3. Ustrezen paket potrebuješ :)
4. Poglej spored, pa boš videl. Meni osebno ni vreden denarja.

lexios ::

2. Je ja. Treba menjat samo LNB. Samo moraš vedt, da so dodatni sprejemniki med sabo povezani s telefonskih kablom!! Sepravi moraš met telekom telefon doma.


WTF? Če hočem povezat 2 reciverja rabim telekom telefon doma? Zakaj že? Pa rabim met delujoč telekom telefon ali zadostuje že ("mrtva") telefonska linija v hiši? Kaj pa LAN kabli? Ali siol/amis polno razvezan internet/WiFi? Malce bolj prosim pojasni, da ne bomo brez potrebe delali Telekomu reklame!
;)

Kron ::

Total TV dom omogoča spremljanje različnih kanalov istočasno na večih televizijskih sprejemnikih – do skupno 4.


* Za uporabo storitve Total TV dom, je na lokaciji uporabnika obvezen stacionarni telefonski priključek (brez telefonskih stroškov za uporabnika).
=**=C64=**=

Scorpia ::

Na tvojem mestu nebi vzel hd reciver pri totalu. So trenutno težave ker novi reciverji KAON nimajo novi standard s2. Mogoče z novim firmware popravijo, sam glede na hitrost firme ki oskrbuje total z NDS zelo počasi dajejo popravke ven. To pomeni da ne boš mogel gledati HD kanale, ki so na s2, ki so tako rekoč že vsi šli na ta standard. Boš omejen na totalovo ponudbo in tisti ki so še na S.
////

bluesman ::

A je tudi druga možnost? Sem mislil da je njihov reciver "must". Zaradi kodirane kartice. Saj bom poklical še monterja, vendar me zanimajo tudi praktične izkušnje. Monter bo verjetno rekel, a je vse super.

Scorpia ::

Vzameš njihov navadni cenejši reciver, ker se mi zdi za 3 hd kanale, 10 evrov na mesec preveč plačat. Sem raje kupil en dober reciver ki ima s2 in gledam HD šport na ZDF hd in podobne na astra, medtem ko poslušam slovenskega ali bilokaterega drugega komentantorja. Sicer se da drugače, ampak ti monter ne bo povedal in prav tako tukaj tudi ne boš izvedel.
////

oemdzi ::

Zanima me ce se da te reciverje ustimat, da delajo preko racunalnika ali racunalniskega ekrana ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5312247 (7821) Scorpy84
»

TotalTV in neuporaben set-top box

Oddelek: Loža
447230 (3224) Scorpia
»

Satelitski krožnik

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
265165 (4138) House11
»

Satelitska ne deluje

Oddelek: Zvok in slika
223008 (2445) Mr.Nice
»

Total TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5113937 (12035) fulgur

Več podobnih tem