Forum » Zvok in slika » OJAČEVALEC 2x 30w...
OJAČEVALEC 2x 30w...
Padly88 ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kje bi lahko dobil ojačevalec stereo 2 x 30w, ki bi ga lahko priklopil na prenosnik in na 2 30w zvočnika, ki bom jih kupil in sestavil svoje ohišje! Hvala!
Mene pa zanima kje bi lahko dobil ojačevalec stereo 2 x 30w, ki bi ga lahko priklopil na prenosnik in na 2 30w zvočnika, ki bom jih kupil in sestavil svoje ohišje! Hvala!
Scorpia ::
A bi to počel, ker hočeš sam sestaviti ojačevalec in zvočnike ali ker misliš da boš ceneje prišel skozi? Mal razloži zakaj hočeš tako, ker na koncu kakšen home made na koncu slabše igra, kot če bi sestavljeno kupil.
////
BALAST ::
Kaj pa če bi si kupil tega. T-AMP obstajajo tudi kit-kompleti ampak kje pri nas prodajajo ne vem.
Sem ga imel priložnost poslušat na 60W zvočnikih pa je deloval odlično, tudi na polovični glasnosti.
Sem ga imel priložnost poslušat na 60W zvočnikih pa je deloval odlično, tudi na polovični glasnosti.
Kaj pa če bi si kupil tega. T-AMP obstajajo tudi kit-kompleti ampak kje pri nas prodajajo ne vem.
nevem no, zgleda nekam amatersko... nebi rad imel nekega slabega ojačevalca, če že imam subwoofer... pa rad bi da mi napaja avto-zvočnike (to sem pozabil omenit)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 10850 (8796) | čuhalev |
» | Nakup ojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 3102 (2346) | CMpunk |
» | Kakšen ojačevalec-gostilnaOddelek: Zvok in slika | 3308 (1845) | CMpunk |
» | tube amp kit, kje kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4400 (3316) | 1024 |
» | Ojačevalec 250WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2194 (1962) | migič |