Forum » Zvok in slika » Problemi z gonilniki za grafično kartico.
Problemi z gonilniki za grafično kartico.
Evqe ::
Hej.
Kupil sem si novi računalnik HP G61-420 EF. Računalnik dela po pircakovanjih, vendar pa imam problem z grafično kartico in sicer z Nvidia Geforce 103M... Poglejte si Tale screenshot.
Ima kdo kako idejo kaj bi bilo z to stvarjo narobe?... Nevem kaj je fora-.- Lahko se razpišete. Imam čas brati komentarje. Upam da se najde kdo ki bi za moj problem vedel rešitev. Hvala ze za vnaprej!
LP. E
Kupil sem si novi računalnik HP G61-420 EF. Računalnik dela po pircakovanjih, vendar pa imam problem z grafično kartico in sicer z Nvidia Geforce 103M... Poglejte si Tale screenshot.
Ima kdo kako idejo kaj bi bilo z to stvarjo narobe?... Nevem kaj je fora-.- Lahko se razpišete. Imam čas brati komentarje. Upam da se najde kdo ki bi za moj problem vedel rešitev. Hvala ze za vnaprej!
LP. E
- spremenil: podtalje ()
BALAST ::
Poizkusi s temi grafičnimi gonilniki.
ForceWare 258.69 Win 7 | Vista 64-bit Beta
ForceWare 258.69 Win 7 | Vista 32-bit Beta
ForceWare 258.69 Win 7 | Vista 64-bit Beta
ForceWare 258.69 Win 7 | Vista 32-bit Beta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BALAST ()
Sem probal z instalacijo driverja ki si mi ga napisal , pa ob zacetku instalacije dobim sporocilo:
Sem gledal pa ta driver ne podpira moje graficne kartice.
Sem gledal pa ta driver ne podpira moje graficne kartice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Evqe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 221993 (50312) | nergac |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5885 (5381) | opeter |
» | Zelo počasna odzivnost - Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3468 (2959) | gokky |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8034 (5029) | mare87 |
» | AMD Dragon: HD5850 X-fire & 955BEOddelek: Navijanje | 1402 (1208) | eDDi |