Forum » Pomoč in nasveti » FreeDOS - Pomoč
FreeDOS - Pomoč
Jando ::
Na mimovrste sem kupil MSG Infinity i2105 2,7 GHz
Zdej mam pa problem. Ta računalnik ima FreeDOS, jst pa hočem naložit Windows XP, in mi napiše "Reboot and select proper Boot device or insert Boot Media in Selected Boot device and press a key"
V BIOS-u sem že dal da boota CD, in je še zmeraj isto.
Sm vprašal na mimovrste za pomoč in so odgovorili:
"poskusite pri nastavitvi ATA/IDE Configuration izbrati nastavitev Compatible, pri nastavitvah IDE Detect Time Out (Sec) pa poskusite zmanjšati privzeto vrednost [35]. Priporočamo vam da poskusite poiskati še kakšno informacijo na katerem od forumov, kateri so namenjeni uporabnikom, ki potrebujejo pomoč tehnične narave."
Prosim za pomoč!
Zdej mam pa problem. Ta računalnik ima FreeDOS, jst pa hočem naložit Windows XP, in mi napiše "Reboot and select proper Boot device or insert Boot Media in Selected Boot device and press a key"
V BIOS-u sem že dal da boota CD, in je še zmeraj isto.
Sm vprašal na mimovrste za pomoč in so odgovorili:
"poskusite pri nastavitvi ATA/IDE Configuration izbrati nastavitev Compatible, pri nastavitvah IDE Detect Time Out (Sec) pa poskusite zmanjšati privzeto vrednost [35]. Priporočamo vam da poskusite poiskati še kakšno informacijo na katerem od forumov, kateri so namenjeni uporabnikom, ki potrebujejo pomoč tehnične narave."
Prosim za pomoč!
- zavaroval slike: bluefish ()
Jando ::
Bom še mal probov, pa tut če dam pod 1 boot CD, in 2 HD, mi kr hoče inštalirat FreeDOS, sploh noče bootat takrat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik - kako ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1755) | shadeX |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7116 (5660) | Matej Marinč |
» | Izredno počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (865) | solatko |
» | na novem prenosniku ne moirem naložiti windowsowOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (788) | maremare |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5685 (4106) | gregor3000 |