Forum » Pomoč in nasveti » Spominska kartica
Spominska kartica
drole01 ::
Živjo
imam mikro sd kartico 2gb vstavu sem jo v komp in mi je napisal da jo morem sformatirat. Ko sem jo hotu pa mi napiše (windovs ni mogel dokončati formatiranja) isto v xp-jih in win 7. Kaže pa mi v xp-jih da je velikost 31, 3mb v win 7 pa 1, 30tb. V xpejih sem probal vse opcije fat, fat32 v win 7 pa tudi in v cmd-ju pa mi napiše da je premajhen sektor. Probal sem sformaterat tudi v telefonu in fotoaparatu in brez uspeha. Se pa spomnem da sem imel na njej pred pol leta eno garmin navigacijo. A ma kdo kakšno idejo kaj nardit. Drgač sem že kupu novo ampak to bi vsen rešu če se da.
imam mikro sd kartico 2gb vstavu sem jo v komp in mi je napisal da jo morem sformatirat. Ko sem jo hotu pa mi napiše (windovs ni mogel dokončati formatiranja) isto v xp-jih in win 7. Kaže pa mi v xp-jih da je velikost 31, 3mb v win 7 pa 1, 30tb. V xpejih sem probal vse opcije fat, fat32 v win 7 pa tudi in v cmd-ju pa mi napiše da je premajhen sektor. Probal sem sformaterat tudi v telefonu in fotoaparatu in brez uspeha. Se pa spomnem da sem imel na njej pred pol leta eno garmin navigacijo. A ma kdo kakšno idejo kaj nardit. Drgač sem že kupu novo ampak to bi vsen rešu če se da.
- polepsal: KoMar- ()
drole01 ::
Sej fora je v tem ko hočem odpret pogon mi napiše da je potrebno pogon sformaterat.Jst mislm da bi rabu kakšen program ki bi zaznov dejansko velikost in preko njega sformateru kartico.
A obstaja kej.
A obstaja kej.
Xserces ::
zbris particijo dol in jo nanov nared... xD sam sm pozabu kako ker sm nazadne to na mojmu MP4 delu
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windovs 7 in disketnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2660 (1760) | staher |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10633 (8517) | MrStein |
» | Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16444 (10321) | Galaxy |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3555 (2785) | smirnof |